Siyaset
Giriş Tarihi : 15-03-2016 16:06   Güncelleme : 15-03-2016 16:06

Milletvekili Fırat:" Çelikhan'ın sorunları bir bir çözülüyor.

Ak Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat,Çelikhan'ı ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi.

Milletvekili Fırat:

 

Ak Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Ak Parti Çelikhan ilçe başkanlığı ve Belediye Başkanı Mustafa Bulut ile Çelikhan esnaflarını ziyaret etti.

Ziyarette esnafların sorunlarını dinleyen Ak Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Çelikhan ilçesinin sorunlarını bir bir çözülmeye başlandığını belirtti.

Milletvekili Fırat yaptığı açıklamada şunları kaydetti:" Geçen yıl Çelikhan ilçemize geldiğimizde vatandaşlarımız öncelikli  olarak Çelikhan Malatya yolu ve Çat Barajı sulama tünelini soruyorlardı. Allah'a şükür ki artık o yol bitti. Çat Barajı tüneli ise yapım ihalesi yapıldı. Yer teslimi yapıldı. Önümüzdeki günlerde inşaatına başlanılacaktır. TOKİ konutlarının yapımı devam ederken,Belediyemizde güzel hizmetler yapıyor. Bu yıl ve önümüzdeki yıllarda ise Çelikhan Adıyaman arası yeni yol yapmak. Ki bu yolun projesi çiziliyor.Yeni Hükümet Konağı yapımı için proje çalışması devam ediyor. Çelikhan  yerleşim biriminin altından geçen derenin ıslah edilmesi için çalışma yaptıklarını söyledi.

 

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,Milletvekili İbrahim Halil Fırat'a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!

AdminAdmin