Sivil Toplum
Giriş Tarihi : 02-12-2015 16:00   Güncelleme : 02-12-2015 16:00

Memur Sen Adıyaman Heyeti Vekillerimizi Makamında Ziyaret Etti

Memur Sen Adıyaman İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz ve beraberindeki heyet başta TBMM Başkanvekili Sayın Ahmet Aydın olmak üzere Adıyaman milletvekillerini makamlarında ziyaret ederek hayırlı hizmetler dileklerini ilettiler.

Memur Sen Adıyaman Heyeti Vekillerimizi Makamında Ziyaret Etti

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ile yapılan görüşmede Adıyaman  milletvekillerimizden ve 64. Hükümetten beklentilerini dile getiren Memur Sen Adıyaman İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz ülkemizin çok zor bir süreçten milletimizin sağduyusu ve feraseti ile çıktığını hatırlatarak 64. Hükümetin hizmetleri ile yeni başarı destanlarına imza atacaklarını söyledi. Siyasi iradenin sivil toplum kuruluşları ile bağlarının güçlü tutulmasının hizmet standartlarını yükselteceğini, ileri demokrasiye geçişi hızlandıracağını vurgulayan Ali Deniz Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu ve tüm hizmet kollarında yetkili konfederasyon olarak Memur Sen’in “Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye” düsturu ile hareket ettiğini ve bu düstur için daima göreve hazır olduğunu, üzerine düşen sorumluluğu bütün üyeleri ile paylaşarak yerine getirmekten çekinmeyeceğini dile getirdi. Ak Parti hükümetlerinin göreve geldiği günden bu yana  çok kısa zamanda büyük reformları ve yatırımları hayata geçirdiğini söyleyen Memur Sen Adıyaman İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz sözlerini şöyle sürdürdü: “Darbe dönemlerinin, cunta süreçlerinin, ara rejim dayatmalarının ürünü olan yasakların, korku ve kaygıların tetiklediği hak mahrumiyetlerinden, özlük hakkı çekincelerinden kamu görevlileri kurtarılmalıdır. Türkiye’nin temel sorunlarına ilgisiz kalmadık, kalmayacağız. Kavganın, karmaşanın ve karanlığın karşısında; demokrasinin, saygının, sevginin, huzurun, aydınlığın, hak ve özgürlüklerin tarafındayız. Doğru kimden gelirse gelsin yanında, yanlış kimden gelirse gelsin karşısındayız. Bizler sorunlarımızın çözümünü ve ihtiyaçlarımızı kendi medeniyet değerlerimizde, köklerimizde ve inancımızın referanslarında aramalıyız. Ararken yorulacağız, zorlanacağız. Duruşumuzdan, zamanı yaşayıp geleceği kuşanmaktan asla taviz vermeyeceğiz.

Kamu görevlilerinin yaşanabilir bir dünyaya ve insanca bir hayat kalitesine kavuşmasının sorumluluğu bizim omuzlarımızdadır. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile ilgili yapılması düşünülen değişikliklerin gündemde olduğunu hatırlatan Memur Sen Adıyaman İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz “İş güvencesi tartışma konusu yapılmamalıdır. Kamu görevlilerinin iş güvencesinin tartışıldığı, tartışılacağı ya da sona erdirileceği algısı uyandıracak açıklamaların yapılması çalışma hayatının ve toplumsal barışın dinamitlenmesidir. İş güvencesini sadece kırmızı çizgimiz olarak değil, Büyük Türkiye’nin güvencesi olarak da görüyoruz. Ancak darbe artığı yasalarla da bu ülkenin yönetilmemesi gerektiği, yönetilemediği de ortadadır. Bu anlamda yapılacak değişikliklerin ihtiyaçları karşılayan, demokratik,  hak ve özgürlüklerin genişletildiği bir uzlaşma zemininde olması gerekir “ dedi.

TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise “milletimizin bize bıraktığı emaneti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sorumluluk bilinci ile taşıyacak, hizmetlerimize yenilerini ekleyeceğiz. Adıyaman’ın hak ettiği yatırımları devam ettireceğiz. Projeleri ve inşası tamamlanmış yatırımlar bu dönemde milletimizin yüzünü güldürecek” dedi.

 

Memur Sen Adıyaman İl Temsilcisi  Ali Deniz, Başkanvekili Mahmut İnan, Ulaştırma Memur Sen Adıyaman Temsilcisi Mahmut Çelik, Eğitim Bir Sen Adıyaman Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Ebubekir Turmaz ve Habib Yıldırım’dan oluşan Memur Sen Adıyaman heyeti TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın’dan sonra Adıyaman Milletvekilleri İbrahim Halil Fırat, Adnan  Boynukara ve Salih Fırat’ı da makamlarında ziyaret ederek gündemdeki konular hakkında görüş alışverişinde bulundular.

AdminAdmin