Köyler
Giriş Tarihi : 15-08-2013 18:56   Güncelleme : 15-08-2013 18:56

Köylüler Mutlu,Vekil Mutlu, Köy “Mutlu”

İzci’de Sulama suyu açılışı yapıldı

Köylüler Mutlu,Vekil Mutlu, Köy “Mutlu”

Çelikhan ilçesine bağlı İzci köyünde sulama suyu açılışı yapıldı.

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Bulut ve il ilçe parti yöneticileri, İzcili köylüleri tarafından karşılandı.

İzci köyünden önce Mutlu köyünde Köylülerle bir araya gelen heyet burada köylülerin sıkıntılarını dinledi.

Mutlu köyüne yapılan hizmetler hakkında bilgi verildi. Köylülerin istek ve talepleri not edildi.

Mutlu köyünde Kuran okumayı öğrenen iki çocuğa Kuran-ı Kerim hediye edeceğini söyleyen Milletvekili Erdoğan, Küçük çocukların Kuran’a geçmesinin önemli olduğunu söyledi.

Mutlu köyünden İzci köyüne geçen Milletvekili Erdoğan ve beraberindekiler köy girişinde köylüler tarafından karşılandı.

Köyün sulama suyunun büyük bir sorun olduğunu ve Milletvekilleri ile İlçe teşkilatı ve İl genel meclisi üyeleri ile İl özel idaresi çalışanlarının katkısı ile sorunlarının çözüldüğünü dile getiren Köy Muhtarı Abuzer Çekici,  yapılan hizmetler için Milletvekiline ve Ak Parti heyetine teşekkür etti.

Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Bulut’un her sorunun çözümü konusunda kendilerine yardımcı olduğunu belirten Muhtar Çekici, Parti teşkilatından memnun olduklarını ifade etti.

Köy meydanında köylülerle bir araya gelen Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, köylülerin taleplerini dinleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ak Parti hükümeti döneminde köylerin yol ve su sorunun kalmadığını belirten Erdoğan, Sulama suyu, kanalizasyon gibi diğer hizmetlerin ise kademe kademe yapılmaya başlandığını söyledi.

Erdoğan yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Bugün burada İzci köyümüzün sulama suyunun açılışı için bir arada toplanmış bulunmaktayız. Köylerimizin sorunlarının çözüldüğünü görmek bizleri son derece memnun ediyor. İzci köyümüzde yapılan 8 derslikli orta Okulu bölgenin ihtiyacını karşılayacaktır. Sulama suyu sorunu çözülmüştür. İçme suyu sorunu çözülmüştür. Kanalizasyon ise önümüzdeki yıllarda yapılacak. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda bizler seçim bölgelerimizi karış karış geziyoruz. Bölgemizde yapılan hizmetler hakkında vatandaşlarımızdan dua alıyoruz. Yapılacak hizmetleri ise not alarak gerekli yerlere iletiyoruz. 2001 öncesinde Ziraat bankasının görev zararı 8 katiriliyondu. KÖYDES’den yaptığımız hizmetlerin bedeli 8 katiriliyon. Yani sadece devleti zarara uğratan bir kurumdan zarar edilen para ile bizim zamanımızda köylerimizin yol ve su sorununu çözdük. Allah’ın izni ile biz hortumları keserek vatandaşlarımıza hizmete dönüştürdük.”dedi.

 

Haber: Mustafa Aloğlu

 

 

 

 milletvekili-erdogan-(7)-(500-x-333).jpg

milletvekili-erdogan-(15)-(500-x-333).jpg

milletvekili-erdogan-(22)-(500-x-333).jpg

milletvekili-erdogan-(27)-(500-x-333).jpg

milletvekili-erdogan-(28)-(500-x-333).jpg

milletvekili-erdogan-(31)-(500-x-333).jpg

 

 

 

AdminAdmin