Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 09-01-2017 15:15   Güncelleme : 09-01-2017 15:15

Köy Yolları açmak için yoğun çaba var

Çelikhan ilçesinde yoğun kar yağışı nedeni ile ilçenin Adıyaman ve Malatya arasında ulaşım sağlanmazken, Köy yollarının açılması için İl Özel İdaresi ekipleri çalışma başlattı.

Köy Yolları açmak için yoğun çaba var

 

İlçeye bağlı Korucak köyünde hasta ihbari alan 112 ekipleri ile İl Özel İdaresi iş makineleri köy yolunu aşmak için çalışma başlattı. 

Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya, beraberinde İlçe Sağlık Müdürü Fatih Kırmızı ve İlçe Emniyet Amiri Ahmet Gürfidan ile yol açma çalışmasının yapıldığı bölgeye giden Kaymakam Kaya, Köseuşağı köyü yakınlarında çığ düşmesi sonucu araçların fazla yol alamadıklarına tanıklık ettiler.

İlçeye 23 km uzaklıkta olan köy yolunun açma çalışması sürerken, 112 ambulansı ise hastayı almak için iş makinelerinin yolu açmasını bekliyor.

AA muhabirine açıklamada bulunan Kaymakam Kaya şunları ifade etti." dün geceden beri yoğun kar yağışı var. Sabah Korucak köyünden hasta ihbarı aldık. İl Özel idaresi ekiplerimiz yolu açmak için açlışıyor. 112 ambulansımız ise hastayı almak için yolun açılmasını bekliyor. Baraj gövdesine yakın bir noktada şığ düştüğü için sıkıntı yaaşnıyor. Umarın en kısa sürede iş makinelerimiz yolu açarak hastaya ulaşılacaktır." dedi.

AdminAdmin