Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 29-09-2019 11:55   Güncelleme : 29-09-2019 11:55

KAZA GELİYORUM DİYOR!

Çelikhan’da okul geçiş noktalarında hiçbir güvenlik tedbiri alınmaması kazaya davetiye çıkarıyor. Duruma tepki gösteren veliler, tedbir alınması için bir çocuğun canının yanması mı gerekiyor diye sitem etti.

KAZA GELİYORUM DİYOR!
Çelikhan’da bulunan tüm okullar ana caddelerle bitişik olduğu için giriş ve çıkış saatlerinde çocuklar doğrudan trafiğin içinden geçerek evlerine ulaşmaya çalışıyor. Herhangi bir üst geçit ya da trafik ışığının bulunmaması sebebiyle karşıdan karşıya geçen çocuklar sürekli kaza tehlikesi ile karşı karşıya.

Özellikle Fatih Ortaokulunun Çelikhan Ortaokuluyla birleşmesi nedeniyle öğrenci sayısı artan Çelikhan Ortaokulunun çıkış saatlerinde çevredeki yollarda kontrolsüz şekilde yola çıkan ve eve ulaşmak için uzun bir yolu araçların arasından yürüyen öğrenciler trafikte tehlike altında.

Çelikhan Ortaokulunun alt kısmında yol kenarına dökülen inşaat malzemeleri nedeniyle öğrenci servisleri yolun karşısında beklemek zorunda kaldığı için çocukların hayatının tehlikeye girdiğini belirten veliler yetkililere seslenerek bu inşaat kumlarının kaldırılmasını, okul geçitlerine trafik ışığı konulmasını ve yaya geçidi yapılmasını istediklerini belirttiler.






 
AdminAdmin