Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 14-09-2017 08:48   Güncelleme : 14-09-2017 08:48

KAYMAKAM ONURUNA VEDA YEMEĞİ

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut,Adıyaman Vali yardımcılığına atanan Kaymakam Adem Kaya onuruna veda yemeği verdi.

KAYMAKAM ONURUNA VEDA YEMEĞİ
Siyasi Parti Başkanları,Kurum Müdürleri,Sivil toplum kuruluşu temsilcileri,Köy ve Mahalle Muhtarları ve esnafların katıldığı veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı.
Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut,Kaymakam Adem Kaya’nın Çelikhan’a hayırlı ve güzel hizmetler yaptığını belirterek, yapılan hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ettiğini ifade etti.
Kaymakam Adem Kaya ise Çelikhan halkının tüm fertlerine kendisine gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini ifade ederek, Çelikhan’ı hiçbir zaman unutmayacağını ve kendisinin canı gönülden bir Çelikhanlı olduğunu ifade etti.
Çelikhan Belediyesi Kaymakam Adem Kaya’ya fahri hemşerilik beratı ve plaket verdi.
Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 15 temmuz cami yaptırma derneği, Muhtarlar derneği ve Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Çelikhan temsilciliği Kaymakam Adem Kaya’ya birer plaket takdim etti.
Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya bugün saat 15-00’da ilçeden ayrılacak.
Yolu yordamı Açık olsun. İlçemize yaptığı hizmetlerden ötürü Çelikhan haber ailesi olarak kendisine başarılar diliyoruz.
 
AdminAdmin