Spor
Giriş Tarihi : 15-12-2010 17:43   Güncelleme : 15-12-2010 17:43

Judo Türkiye Şampiyonu Adıyaman’dan

Adıyaman Halk Eğitim Merkezi bünyesinde çalışmalarını sürdüren kursiyer judocu sporcular, Gaziantep ilinde gerçekleştirilen İşitme engelliler Türkiye Judo şampiyonasında büyük bir başarı ile döndüler

Judo Türkiye Şampiyonu Adıyaman’dan

Türkiye Judo ve Kubaş Federasyonu Başkanlığınca 11-12 Aralık 2010 Cumartesi-Pazar günü Gaziantep ilinde düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonasında Halk Eğitim Merkez Müdürlüğümüz Usta Öğreticimiz Veysel GEZERGÜN’ ÜN öğreticiliğinde kursiyerlerimiz Emrah Bağcı, Mesut Almaz, Erdoğan Akman ve Özkan Akman şampiyonaya katıldılar. Yarışmaya 15 ilden sporcular katıldı.

 

Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerimizden Emrah Bağcı 66 Kiloda Türkiye 1.si olarak Türkiye Şampiyonu oldu. Aynı zamanda Emrah Bağcı Açık Sıklette de Türkiye Şampiyonu oldu.60 Kiloda Yarışan diğer kursiyerimiz Mesut Almaz ise Türkiye 3.sü ve 38 kiloda yarışan kursiyerimiz Erdoğan Akman Türkiye 6.sı olarak büyük başarı elde ettiler.

 

Merkez HEM Müdürümüz İdris ZENGİN, "2010-2011 Eğitim-Öğretim döneminde Adıyaman'da gençlerimize ve çocuklarımıza sportif faaliyetleri sevdirmek ve her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için elimizden gelen hiç bir fedakârlıktan kaçınmayacağız. Kursiyerlerimizi şampiyonaya hazırlayan usta Öğretimiz Veysel Gezer gün ve yarışmada bizleri sevindiren kursiyerlerimizi tebrik ediyorum, bu başarılarımızın devamı tüm branşlarda geleceğine inanıyorum" dedi.

 

AdminAdmin