Köyler
Giriş Tarihi : 17-04-2015 19:12   Güncelleme : 17-04-2015 19:12

İzci Orta Okulundan Muhteşem Etkinlik

Çelikhan ilçesine bağlı İzci Orta Okulu Kutlu doğum haftası kapsamında bir etkinlik düzenledi.

İzci Orta  Okulundan Muhteşem Etkinlik

Çelikhan’a bağlı Askerhan köyünde bulunan ve bölgedeki köy öğrencilerinin taşıma merkezi olan İzci ortaokulu Şehirdeki okullardan daha güzel bir kutlama programı düzenledi.

Programın sunuculuğunu Sincik ilçesine bağlı Şahinbeyler cami imamı Hamit Altun’un yaptığı etkinlikte Günün Anlam ve önemi ile ilgili olarak Sincik ilçe Müftüsü Mehmet Taşdelen bir konuşma yaptı.

Sincik Vaizi Turgut Karataş kuran-ı kerim okudu. Öğrenciler İlahiler seslendirdi. Peygamber efendimizin hadisleri okundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan çocukların performansından dolayı onlara çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Okul Müdürü M.Emin Şahin, etkinliği  bir bütün olarak hazırladıklarını ve öğrencilerin gönüllü olarak böylesi anlamlı bir günde can ile başla çalıştıklarını ifade etti.

 

Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya, yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“ Diyanet İşleri başkanlığı bu yıl “ birlikte yaşama kültürü” temalı bir konu işledi. Okulumuzda Sincikli ve Çelikhanlı öğrencilerimizden oluştuğu için daha bir anlam ifade etti. Köy okulu olmasına rağmen oldukça güzel bir program hazırlayan Başta okul müdürümüze, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim”.dedi.

Kutlu Doğu  haftası nedeni ile yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllerini, Kaymakam Adem kaya, Belediye başkanı Mustafa Bulut, Jandarma Komutanı Cenk Yılmaz, Sincik Müftüsü Mehmet Taşdelen, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Gürfidan ve İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan verdi.

 

Etkinliğin sonunda Okul Müdürü ve 2 öğretmen gönüllü olarak herkese kavurma üstü pilav ikramında bulundular.

 

DAHA FAZLA FOTOĞRAF İÇİN TIKLAYINIZ


AdminAdmin