Adıyaman
Giriş Tarihi : 14-05-2019 01:43   Güncelleme : 14-05-2019 01:43

İl Müftüsü Taşçı ‘Ramazan’ın Önemi’ni Anlattı

Adıyaman Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Şehr-iYaman’da Ramazan Etkinlikleri’ programında Adıyamanlılarla buluşan Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Taşçı, Ramazan ayının önemi hakkında bilgiler paylaştı.

İl Müftüsü Taşçı ‘Ramazan’ın Önemi’ni Anlattı
Adıyaman’da Ramazan akşamlarına renk katan ‘Şehr-i Yaman’da Ramazan Etkinlikleri’ programları kapsamında Adıyamanlılarla buluşan İl Müftüsü Mehmet Taşçı, Ramazan ayı ile ilgili bilinmesi gerekenler ve bu mübarek ayın önemi hakkında bilgiler verdi.
Adıyaman Belediyesi tarafından Demokrasi Parkı içerisinde bulunan alanda gerçekleştirilen 7. gün etkinlikleri Adıyaman Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü ekibinin sahnelediği skeçle başladı. Skeçten sonra sahneye davet edilen Adıyaman İl Müftülüğü İmam-Hatiplerinden Hüseyin Kandemir hocanın Kur-an’ı Kerim tilavetiyle devam eden programın son bölümünde sahneye çıkan Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Taşçı ve İl Müftülüğüne bağlı İmam-Hatiplerden oluşturulan ekip, davetlilerle buluştu.
Selamlama konuşmasıyla konferansına başlayan İl Müftüsü Mehmet Taşçı, davetlilere Ramazan ayının önemi ile Ramazan ayında yapılması ve yapılmaması gereken şeyler hakkında bilgiler verdi. Daha sonra Adıyaman İl Müftülüğüne bağlı İmam-Hatiplerden oluşturulan ekip tarafından okunan ilahi ve kasidelerle devam eden programa Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Konferans sonunda Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, İl Müftüsü Mehmet Taşçı ile İl Müftülüğünde görevli İmam-Hatiplere plaket ve hediye takdiminde bulunarak hepsine teşekkür etti.
AdminAdmin