Sağlık
Giriş Tarihi : 21-11-2013 20:58   Güncelleme : 21-11-2013 20:58

Hastanede yatacak yer yok!

Çelikhan Devlet hastanesinın hasta yatış servisi ihtiyaca cevap vermez duruma geldi.

Hastanede yatacak yer yok!

Yaklaşık 2 yıl önce İlçeye atanan uzman doktorlarla birlikte Hastane hizmetlerinde kalite ve standart hizmetlerinin yükseldiğini kaydeden vatandaşlar, Hastane’ye ek bina yapılmasını istiyorlar.

Çelikhan Devlet hastanesinin geldiği durum karşısında gurur duyduklarını belirten vatandaşlar, emeği geçen, Başta Ak Parti Grup Başkan vekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Murtaza Yetiş’ye teşekkür eden vatandaşlar, Hastanenin ihtiyaca cevap verecek duruma gelmesini arzu ettiklerini söylediler.

İlçeye atanan, Uzman Doktor Kenan Evren Öztop ile başlayan, ancak Şimdiki Başhekim Agah Bahadır Öztürk ile hizmet kalitesi gittikçe yükselen hastanenin Uzman Doktor İpek Karcı’nın gelmesi ile hastanede hasta yatıracak odanın kalmadığını belirten vatandaşlar, Önümüzdeki günlerde göreve başlayacak Dahiliye uzmanı Ramazan Dertli’nin de çalışması ile birlikte hastanenin muazzam duruma geleceğini belirttiler.

Hastanenin gün geçtikçe hizmet çıtasını yükselttiğini dile getiren vatandaşlar, hastane yöneticilerinden çalışanların kadar herkese teşekkür ettiklerini ve hastanenin ihtiyacı olan Kadın Doğum Uzmanı Çocuk doktoru ve Genel Cerrah’ın atanması ile birlikte Hastane’nin bölgenin en gözde hastanesi olacağını belirttiler.

 

Hastane’de Evde Bakı hizmetinin yakında başlayacağını belirten Başhekim Agah Bahadır Öztürk, En geç Şubat ayı başlarında ise Diyaliz Ünitesinin de hizmet vereceğini söyledi.

AdminAdmin