Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 11-04-2017 17:40   Güncelleme : 11-04-2017 17:40

TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın Çelikhan'da

TBMM Başkanvekili, Ak Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın Çelikhan ilçesinde Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Köy ve Mahalle Muhtarları ve esnaflarla bir araya geldi.

TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın Çelikhan'da
TBMM Başkan vekili, Ak Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın Çelikhan ilçesinde Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Köy ve Mahalle Muhtarları ve esnaflarla bir araya geldi. 

Çat Barajı Çırağan sosyal tesislerinde,Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ve Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Avcı ile birlikte vatandaşlara hitap eden Aydın, 16 Nisan tarihinin önemine dikkat çekti. 

16 Nisan'da bir partiye bir kişiye oy verilmeyeceğini kaydeden Aydın,""o gün herkes kendisine, geleceğine" oy vereceğini söyledi. 

Aydın yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 

" Çelikhan ilçesi her zaman Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmış ve her zaman gereğini en iyi şekilde yapmıştır.Ancak bu oylama bir parti oylaması değildir. Bu oylama çocuklarınızın geleceğinin oylamasıdır. Parlamenter sistemin artık ülkemize ayak bağı olduğunu hepiniz görüyorsunuz. Türkiye'de öyle bir sistem kurulmuş ki, kim ne yaparsa yapsın bazı engelleri aşamamaktadır. İşte partili cumhurbaşkanlığı sistemi bu durumu ortadan kaldıracak ve Türkiye dünyanın en iyi ekonomisine sahip ülkelerin arasına girmeye başlayacaktır.Bunun için 16 Nisan tarihi Türkiye için bir milat olacaktır. Dinya için bir Milat olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız " Dünya 5'ten büyüktür" dediğinde bunları kastederek söylemişti. Ülkemizin ileri demokrasi seviyesine kavuşması, ekonomik olarak kalkınması için hepinizin kararı EVET olmalıdır. Çünkü her bir EVET Avrupaya ve Amerika'ya vurulacak bir tokat olacaktır."dedi. 

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ise, Ak Parti hükümetleri ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Çelikhan'ın ilçe olduğu gerçeğini gördüklerini ve hizmeti almaya başladıklarını söyledi. 

Muhtarlar,Sivil toplum kuruluşları ve esnaflarla sohbet eden Aydın, daha sonra Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya'yı makamında ziyaret ederek, ilçenin sorunları hakkında birifing aldı. 

İlçede yapımı devam eden kamu binalarını da gezen Aydın ve beraberindekiler daha sonra ilçe merkezinde esnafı gezerek halkın sorunlarını dinledi. 

 
 
AdminAdmin