Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 16-04-2018 15:02   Güncelleme : 16-04-2018 15:02

Özgül’den Kaymakam Eşki’ye Ziyaret

Çelikhan İlçesini gelen Türk Kızılay Güney Batı Kan Merkezi Bölge Müdürü Dr. Osman Özgül, İlçe Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki’yi ziyaret etti.

Özgül’den Kaymakam Eşki’ye Ziyaret

Ziyaret esnasında Kaymakam Eşki ve Dr. Özgül, Türk Kızılay için yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Daha önce Çelikhan Merkezde stant açan Türk Kızılay’a kan bağışında bulunan  İlçe Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki’ye Dr. Osman Özgül tarafından teşekkür plaketi verdi.

Türk Kızılay Güney Batı  Kan Merkezi Bölge Müdürü Dr. Osman Özgül, ülkenin ihtiyacı olan kan ve kan ürünlerini gönüllü ve  bilinçli kan bağışçılarından karşılamakta olan Türk Kızılay’ına ve Kan hizmetlerine vermiş oldukları destek ve göstermiş olduğu duyarlılık için İlçe Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki'ye ve Çelikhan halkının Kızılay’a göstermiş olduğu bu doyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Konu hakkında açıklama yapan Kaymakam Eşki, kan bağışının büyük bir erdemlilik olduğunu ve düzenli kan bağışçılarının sayısını artırmak için  toplumu bilinçlendirmek gerektiğini söyledi.

Eşki, "Ayrıca bizleri ziyaret eden Dr. Osman Özgül’de şahsım ve halkım adana teşekkür ediyorum” dedi.

 


Kaynak:PHA
AdminAdmin