Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 11-10-2017 15:34   Güncelleme : 11-10-2017 15:34

KİTAP KAFE GENÇLİĞİN HİZMETİNDE

Çelikhan Ve Köylerini Kalkındırma, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan ve Gençlik Ve Spor bakanlığı, Gençlik Projeleri destek programı kapsamında desteklenen,”uyanan Nesiller” projesi kapsamında açılan Kitap Kafe Çelikhan gençliğinin hizmetine girdi.

KİTAP KAFE GENÇLİĞİN HİZMETİNDE
1 Ekim tarihinden beri gençliğin hizmetine sunulan Kitap kafe’de öğrencilerin istifade edeceği 2000 kitap raflarda yerini almış durumda
Proje Koordinatörü Sabri Altın, Proje hakkında yapmış olduğu açıklamada, Proje için emeği geçen Başta TBMM başkan vekili Ahmet Aydın, Gençlik Ve spor bakanı Osman Aşkın Bak, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Gençlik projeleri daire başkanı Mehmet Bulut ve gençlik ve spor bakanlığı ile dernek de emeği geçenlere teşekkür ederim.
Bu projede ki amacımız Çelikhan gençliğine okuma alışkanlığı kazandırmaktır. Projenin başlangıcından bitiş tarihine kadar kafemiz her zaman açık olacak ve buraya kitap okumaya gelen gençlere çay kahve ikramımız olacaktır.
Çeşitli zamanlarda başarı gösteren öğrencilere piknikler yaptırıp, başarılı olan öğrencileri Malatya ve Kahramanmaraş kitap fuarlarına götüreceğiz.
Proje kapsamı boyunca çeşitli yazar ve düşünürlere konferanslar vereceğiz.”dedi.
 
 
AdminAdmin