Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 24-05-2018 11:52   Güncelleme : 24-05-2018 11:52

CHP Adıyaman Milletvekili Adayı Tutdere'ye Coşkulu Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Milletvekili adayları davul zurnayla coşkulu bir şekilde karşılandı.

CHP Adıyaman Milletvekili Adayı Tutdere'ye Coşkulu Karşılama

Havaalanına gelen partililer ellerinde CHP bayrakları ile sloganlar eşliğinde Avukat Abdurrahman Tutdere ve diğer adayları karşıladı.

Binlerce kişi tarafından karşılan Tutdere, partililerle selamlaştı, onların tebriğini kabul etti.

Uzun bir konvoy eşliğinde partiye getirilen CHP Adıyaman Milletvekili Adayları parti önünde partililerle kucaklaştı ve coşkulu bir kutlama gerçekleşti.

Parti önünde açıklama yapan CHP Adıyaman İl Başkanı Deniz Çakmak, “ CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adıyaman’a çok selamı var. Ama dedi ki ben siyasette Adıyaman’dan alacaklıyım. En az iki milletvekili bekliyorum dedi. Bende burada sizlerin gözlerinizdeki heyecanla en az 3 milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum. Gün bugün, gün değişim günü, hep birlikte kapı kapı dolaşacağız. Sıkmadık el kalmayacak. Bugün için tamam diyoruz. 5 Milletvekili adayımız hayırlı olsun” dedi.

Adıyaman’a yönetecek bir kadro olduğunu vurgulayan CHP Adıyaman Milletvekili Adayı Songül Varki Yıldırım da “Açıklanan milletvekili adayları listesinin en vasıflı ve kalitelisi CHP’dir. Mevcut iktidar partisi Adıyaman'ı zaten çantada keklik, kimi koysak, ceketi mi de koysak seçiliriz mantığıyla bir liste hazırlamış, bütün Adıyaman iradesi yok sayılmış. Nerede Gölbaşı, nerede Besni, nerede yüzde 98 oy veren Sincik, Tut bir tek Kahta’mı var Adıyaman’da.” diye konuştu.

Baskın bir seçimin ve baskın bir süre içinde önemli çalışma yapılması gerektiğini ifade eden CHP Adıyaman Milletvekili 2’nci sıra adayı Hakkan Kılıç, “Önümüzde çok zorlu bir süreç, hep birlikte bizleri bekliyor. Ya bu sandıkta, bu seçimde ya karanlığa gideceğiz, yada Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu özgür demokratik Cumhuriyeti devam ettireceğiz” açıklaması yaptı.

- ÜLKEMİZ ZOR SÜREÇTEN GEÇİYOR

CHP Adıyaman Milletvekili 1’nci sıra Adayı Abdurrahman Tutdere ise “ Ülkemiz zor süreçten geçiyor. 24 Haziran seçimleri demokrasimiz için, Cumhuriyet için, devletimiz için tarihsel bir öneme sahip. Hepimiz bu tarihsel seçim, önemi ve bilinci ile hareket edeceğiz. Tabi biz Adıyaman CHP olarak, CHP’de 20 tane aday adayımız ile birlikte genel merkeze başvuru yaptık. Bu 20 aday adayı arkadaşımız gerçekten örgüt içinde yetişmiş, bu demokrasi mücadelesine biz de varız diyen, ülkesi adına, ili adına, toplumu adına duyarlılık göstererek, bu kutsal göreve talip oldular. Ben hepsini demokrasiye olan bağlılıklarından dolayı, mücadele olan inançlarından dolayı, 20 aday adayı arkadaşıma teşekkür ederim. Müracaatlarıyla Adıyaman halkının yalnız olmadığını, Adıyaman sorunlarına, demokrasi mücadelesine katkı vereceklerini söylediler. Onlara yürekten teşekkür ederim. Baskın seçim olması nedeniyle, partimiz adaylarını merkez yoklaması ile belirledi. Biz hepimiz dosyalarımızı verirken, tabi göreve talip olduk. Genel merkezimizin, genel başkanımızın vereceği her görevi peşinen kabul edeceğimizi taahatüt ettik” açıklaması yaptı.

24 HAZİRAN'DA ZAFER GELECEK

Hükümetin baskıları, olağan üstü hal ve diğer olumsuz koşulları ile CHP olarak önlerine set çekeceklerini ifade eden Tutdere, “CHP’liler olarak sizlerde gördüğüm bu azim ve kararlılık, mücadele, bütün baskıları yırtıp atacak. Ve zafer de 24 Haziran’da sandıkta CHP zaferini getirecektir. Biz 5 arkadaşımız olarak, örgütlerimiz olarak, gençlerimiz olarak ve Adıyaman halkı olarak hepimiz buna inanacağız. Biz inanırsak başaracağız. İktifak yaptığımız partiler var. Bizler; Adıyaman bir barış kenti, bu seçim mücadelesinin demokratik bir ortamda geçmesini diliyoruz” dedi.

Yapılan açıklama ardından CHP Adıyaman Milletvekili Adayları parti binasında tebrikleri kabul etti.

AdminAdmin