Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 02-03-2017 12:21   Güncelleme : 02-03-2017 12:21

Çelikhanlılar SGK Danışma Bürosu İstiyor

Ak Parti Çelikhan İlçe Başkanı Mahmut Avcı, SGK Danışma bürosunun açılması için talepte bulundu.

Çelikhanlılar SGK Danışma Bürosu İstiyor
Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Fuat Tekin’i makamında ziyaret eden Ak Parti Çelikhan İlçe Başkanı Mahmutt Avcı, SGK Danışma bürosunun Çelikhan için öneminden bahsetti.
Avcı burada yaptığı açıklamada “Sosyal Güvenlik Kurumunun Çelikhan’da danışmanlık bürosu açılması için talepte bulunduk. İşlemlerin daha hızlı yapılabilmesi için danışmanlık bürosuna ihtiyaç var. Sağ olsun müdürümüz kırmadı bizleri kabul etti. Umuyorum ki bu talebimizi de değerlendirecektir. Çelikhanlı olarak Adıyaman’a bağlı köylerimiz var, Malatya’ya yakın köylerimiz var. Bunlarda Çelikhan’a gelerek danışmanlık bürosundan faydalanabilirler. Çelikhanlılara bir sorgu için 55 kilometrelik yol gidiyorlar. Umarım bu sorun kısa zamanda çözümlenir ”dedi.
Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Fuat Tekin ise,”Çelikhanlıların taleplerini aldık. Sosyal güvenlik açısından da temel hizmetimiz etkin adil ve kolay ulaşılabilir aktüel açıdan da sürdürülebilir sosyal güvenlik hizmeti veriyoruz. Bu vizyonumuz içerisinde de ulaşılabilmek bunlardan birisidir. Bu noktada Türkiye’de uygulanabilecek çalışmalara elektronik olarak da erişebilmek imkanları vardır. Aynı zamanda merkezden uzakta olan yerlerde mevcut değerleri kullanamayacak yâda bire bir muhatap olma adına danışma bürosunun açılması adına talebi aldık. Bu taleplerini en kısa zamanda değerlendirip orada bir danışma bürosu açıp vatandaşlarımıza sosyal güvenlik ile ilgili yardımcı olmaya çalışacağız.”şeklinde konuştu. 
 
AdminAdmin