Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 23-11-2017 09:17   Güncelleme : 23-11-2017 09:17

Çelikhanlı Gençler Kitap Kafede Buluştu

Çelikhan İlçesinde “uyanan nesiller” projesi kapsamında açılan Kitap Kafede her hafta farklı bir etkinlik yapılıyor. Bu haftaki etkinlikte İlçe Vaizi Mehmet Ali Çetinkaya gençlerle konuşarak “Zamanın Kıymeti ve Çalışmanın Önemi” anlattı.

Çelikhanlı Gençler Kitap Kafede Buluştu
Her hafta Kitap Kafede kitap okumalarının yanı sıra ilçede eğitimciler tarafından öğrenci guruplarına yönelik sohbet ve söyleşi programları da yapılmaktadır.
Çelikhan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan KPSS ve LYS-LGS kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik kitap kafede, “Zamanın Kıymeti ve çalışmanın önemi” hakkında öğrencileri bilgilendiren İlçe Vaizi Mehmet Ali Çetinkaya tarafından söyleyişi tertip edildi.
Programa öğrencilerin yanı sıra İlçe Halk Eğitimi Müdür Yardımcısı Ali Ayaz, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Gürfidan ve Okul Müdürleri katıldı.
Programda proje kapsamında yapılan ikramlar ardından 30 dakikalık serbest okuma yapılarak program sona erdi.
Bu tür etkinliklerin daha sık yapılacağını ve Çelikhan gençlerinin Kitap kafe ile tanıştırılarak, gençlere okumaya sevdirileceğini ifade eden Dernek başkanı Sabri Altın, “yapılan bu programdan dolayı İlçe Vaizi Mehmet Ali Çetinkaya ve programa katılan herkese teşekkür etti” dedi.  
 
AdminAdmin