Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 04-06-2018 14:16   Güncelleme : 04-06-2018 14:16

ÇELİKHAN, YAKUP TAŞ’I BAĞRINA BASTI

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi sonrası soluğu Çelikhan ilçesinde aldı.

ÇELİKHAN, YAKUP TAŞ’I BAĞRINA BASTI
İlçe girişinde Belediye başkanı Mustafa Bulut, Ak Parti İlçe başkanı Mahmut Avcı, Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Koç, Ziraat Odası başkanı Abdurrahman  Kaya, bir çok sivil toplum kuruluşu karşıladı.
İlçede bulunan tüm esnafları tek tek gezen Taş, Çelikhanlılardan yoğun ilgi gördü.
Kendisinin Çelikhanlıların yiğeni olduğunu belirten Yakup Taş, dayılarının kendisine bu denli sahip çıkmasına çok sevindiğini belirterek, Çelikhan’ın adayı olduğunu her ortamda dile getirdiğini söyledi.
Çelikhan ilçesinin Ak Parti’ye her zaman büyük destek verdiğini kaydeden Ak Parti Milletvekili adayı Yakup Taş, bu dönem ise daha fazla destek vereceklerini sahada net bir şekilde gördüğünü kaydetti.
Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ise yapmış olduğu açıklamada, Çelikhan ilçesinin yiğenine sahip çıkacağına inandığını, Çelikhanlıların Ak Partiye her daim sahip çıktığını bu dönem ise daha fazla sahip çıkacağına inandığını kaydetti.
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Koç ise Çelikhan halkının bu dönem her zamankinden daha fazla destek vereceğini, Çünkü Çelikhan’ın bir evladının listede olduğunu belirtti.
Esnaf ziyaretlerini tamamlayan Taş, daha sonra gençlerle bir araya gelerek, onlarla sohbet etti.
Ak Parti Milletvekili Adayı Yakup Taş ile birlikte, Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Salih Şahan, Kahta Ziraat Odası Başkanı Fatin Rüştü Turanlı, Çelikhan Ziraat Odası Başkanı Abdurrahman kaya, Tut Ziraat Odası Başkanı Ahmet Özer, Çelikhan Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Koç’da seçim gezilerine eşlik ettiler.


 
 
AdminAdmin