Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 23-05-2018 17:03   Güncelleme : 23-05-2018 17:03

AK PARTİ TEŞKİLATINA ZİYARET

24 Haziran Seçimlerine farklı hazırlanan AK Parti milletvekili aday listesini hazırlarken stratejik isimlere yer vermesi oldukça dikkat çekerken, Adıyaman listesinin flaş isimlerinden biri olan Abdulaziz Aslan ayağının tozuyla seçim çalışmalarına başladı.

AK PARTİ TEŞKİLATINA ZİYARET
 
Adıyaman’ın demografik yapısını göz önünde bulunduran  AK Parti özellikle Kahta , Gerger, Sincik ve Çelikhan ekseninde büyük oy potansiyeline sahip, Gerger doğumlu Abdulaziz Aslan’a listede yer vermesi , AK Parti’nin bu bölgelerde ciddi oy alacağına işaret ediyor.  Kendi topraklarında siyaset yapmanın heyecanını yaşayan AK Parti Milletvekili Adayı Abdulaziz Aslan, adaylığının açıklamasından sonra soluğu seçim bölgesi Adıyaman’da aldı. İlk olarak partisinin il teşkilatını ziyaret eden Aslan sırasıyla AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin’i, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış’ı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş’ü, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu’yu makamında ziyaret ederek, seçim kampanyası ile ilgili istişarelerde bulundu.
İlk olarak , AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış’ı ziyaretinde parti teşkilatlarının önemine değinen milletvekili adayı Abdulaziz Aslan “ 24 Haziran seçimleri ülkemiz için çok kritik bir süreci de beraberinde getiriyor. Bu kritik süreci zaferle sonuçlandırmak için il ve ilçe teşkilatlarımızla birlite çok yönlü mobilize olup çalışmalarımızı yürüteceğiz. Milletvekili adaylarımızın tüm ülkemize ve ilimize hayırlar getirmesini  temenni ediyorum. Bu yüce görevin bizlere tevdi edilmesi onurlandırmıştır. İlk ziyaretimizi AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış’a ve yönetimine gerçekleştirdik. Kendisi ve yönetimi yoğun bir şekilde çalışıyor. Bizlerde teşkilatımızla birlikte 24 Haziran’da zafer elde etmek için gece gündüz demeden çalışacağız”  dedi.
Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Abdulaziz Aslan’a başarılar dileyerek; “Türkiye hızla 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimine doğru gidiyor. YSK’nın yayınladığı liste ile siyasi partiler için kritik nokta geride kaldı. Bütün siyasi partiler 24 Haziran'da illerde kendini temsil edecek olan milletvekili aday listesini halka sundular. Adıyaman’da da AK Partimizin listesinde 5. sırada yer alan milletvekili adayımız Abdullahaziz Aslan’a başarılar diliyorum. Bizler kendisini ve ailesini yakından tanıyoruz. Amcası olan İbrahim Aslan çok sevdiğimiz yol arkadaşımızdır. Abdullahaziz Aslan’ın babası da çok sevdiğimiz bir kişidir. Milletvekili adaylarımızın isminin açıklamasından sonra parti teşkilatımızla,  kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, İl Genel Meclis üyelerimizle, Belediye Meclis üyelerimizle gece gündüz demeden çalışacağız. Adıyaman’ın beş milletvekili kontenjanı var. Bizlerde milletvekilliğinde 5’te 5’e talibiz. 5’te 5’i AK Parti’nin hanesine yazmak istiyoruz. Hem Cumhurbaşkanlığı seçiminde hem de parlamenter seçimde bayrağımızı en yükseklere taşımak istiyoruz. Adıyaman halkı her seçimde AK Parti'ye gereken desteği veriyor. Türkiye’nin geçirdiği evreler, bölgemizdeki hassas durum, İslam coğrafyasının durumunu göz önünde bulunduran halkımız tercihini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ve AK Parti’den yana kullanacaktır. AK Parti’nin bütün teşkilat mensupları olarak elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacağız ve ilk turda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı başkanlık makamına taşıyacağız. Bu seçimin ilimize, ülkemize ve demokrasimize katkı sunmasını temenni ediyor, nazik ziyaretinden dolayı Abdülaziz Aslan adayımıza başarılar diliyorum” dedi.
AK Parti merkez ilçe teşkilatı sonrasında AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin’i ve yönetimini ziyaret eden Abdulaziz Aslan; “ Şu bir gerçek ki seçimler sağlam örgütlerle kazanılır. Cumhurbaşkanımız Erdoğan liderliğinde ki AK Parti, Türkiye’de örgütlenmesi en iyi olan partidir. Bunların yanı sıraCumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği önem ve   göstermiş olduğu teveccühten sonra 27. dönemde memleketimiz olan Adıyaman’dan milletvekili adayı olduk. AK Parti merkez ilçe başkanlığımızdan sonra il başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdik.  Bu süreçte bilgi ve birikimi ile il başkanımız sayın Dağtekin’den de istifade edeceğiz.  24 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Bu seçimin ülkemize ve ilimizde hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin’de, AK Parti Adıyaman milletvekili adayı Abdulaziz Aslan’a başarılar dileyerek; “24 Haziran seçimleri öncesinde listeler açıklandı. Ve böylelikle adaylarımızda belirlenmiş oldu. Bundan sonraki zaman zarfında adaylarımızla birlikte sahaya çıkacağız. Abdulaziz Aslan adayımızı kutluyor, kendisine başarılar diliyorum. Bizler gençlerle birlikte daha uzun yollar alacağız. Partimizin temel felsefesinden biri kadını ihmal etmemek, bir diğeri ise gençliğe sahip çıkmaktır. Genciyle, kadınıyla ve bütün seçmenlerimizle Adıyaman olarak Türkiye rekorunu kırmayı düşünüyoruz. Hem gençlerimizden hem de kadınlarımızdan fazlasıyla istifade edip hedefe odaklanacağız. Bizim Adıyaman’da hedefimiz beşte beş yapmaktır. Bu hedefimizi yakalamak için büyük bir çalışma içerisinde olacağız. 24 Haziran’da aday tanım programımız var. Bu program sonrasında adaylarımızı havaalanından karşılayıp daha sonra hep birlikte sahaya çıkacağız. Bizler bütün teşkilat birimlerimizle seçime hazırız. Partililerimiz ve adaylarımız sahaya inmeye başladılar. Bu seçim bizler için asrın seçimidir. Sadece milletvekilini ve cumhurbaşkanımı seçmek değil bir asra damga vuran seçimi yaşıyoruz. Hem Türkiye'nin hem İslam âleminin makus tarihini değiştirmek için bir hedef ortaya koyuyoruz. 24 Haziran seçimleri tüm ümmete hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Aslan’ın teşkilatta ziyaretinin bir başka durağı ise AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı oldu.  Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş’ü makamında ziyaret eden Aslan “24 Haziran giden kutlu yolda K Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  kadar kadın kollarına önem veren başka bir lider yok. Tüm seçim dönemlerinde kadınlarımızın yaptığı çalışmalar daha çok önem arz etmektedir. AK Kadınlarla gurur duyuyoruz. 24 Haziran seçimlerinde de her zaman olduğu gibi kadınlarımız hep ön saflarda mücadele edecektir. İnşallah tüm teşkilatımızla birlikte 24 Haziran’dan alnımızın akıyla çıkacağız. Bu vesileyle sayın Gümüş’e ve ekibine başarılar diliyorum” temennisinde bulundu.
Aslan’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dle getiren AK Parti Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş ise  “ 24 Haaziran seçim süreci çok farklı bir havada geçiyor.  Partimizin aday listesindeklerin hepsi de birbirinden değerli adaylarımızdır. İnşallah bu seçimlerde yılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ve bu seçimlerde ki tek hedefimiz 5 sıfır olacaktır” dedi.
Ak Parti Milletvekili Adayı Abdulaziz Aslan’ın son durağı ise AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuz oldu. Daha önce Malatya Yeşilyurt İlçesinin Gençlik Kolları Başkanlığını yürüttüğü hatırlatan Aslan “ Oğuz Mutlu kardeşimiziz çalışmalarını da yakından takip ediyorduk. Seçim kampanyamızda geçlik kollarımızla birlikte çalışacak olmanın heyecanını yaşıyorum. 24 Haziran bir nevi yeniden diriliş süreci olacaktır. Ve süreçte geçlerimize çok ihtiyacımız var. Şimdiden Gençlik Kolları Başkanımız Oğuz Mutlu’ya ve ekibine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu’da Abdulaziz Aslan tarafından gerçekleştirilen ziyarette yapmış olduğu açıklamada Aslan ve bütün milletvekili adaylarına başarılar diledi.
Yeniyol Haber Merkezi
 
AdminAdmin