Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 11-03-2018 16:02   Güncelleme : 11-03-2018 16:02

AK Parti’de Nöbetçi Milletvekili Uygulaması Başladı

“İlk Nöbet Milletvekili Salih Fırat’ın”

AK Parti’de Nöbetçi Milletvekili Uygulaması Başladı
AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen her Cuma günü bir Milletvekilinin il binasında nöbet tutacağı uygulamanın ilkini Milletvekili Sahih Fırat gerçekleştirdi.
AK Parti İl Başkanlık binasında ilk nöbeti tutan AK Pati Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, vatandaşların sorunlarını dinledi.
Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan nöbeti esnasında bir çok vatandaşı dinleyen Milletvekili Salih Fırat, bir kısım istek, talep ve sorunları not alırken, bazı sorunları anında ilgili kurumları arayarak ilgililere iletti.
Başlayan uygulama hakkında bir açıklamada bulunan AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat; “Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte şayet mecliste ve Ankara’da işimizin olmadığı anlarda her fırsatta Adıyaman’a geliyoruz, halkımızın ve partililerimizin arasında olmaya, günümüzü onlarla birlikte geçirmeye çalışıyoruz. Milletvekili arkadaşlarımız ve İl Başkanımızla yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde meclis çatısı altında zorunlu olmamız gerektiği günler dışında ilimize gelerek her Cuma günü bir milletvekilimiz nöbet tutacak, il teşkilatımızla birlikte vatandaşlarımızı ağırlayacak, onlarla birlikte olacak. Kısmet oldu ve uygulamamızı hayata geçirdik, ilk nöbette bize nasip oldu. Hafta içerisinde çeşitli ziyaretlerimizin yanı sıra bundan böyle her Cuma günü il binasında nöbet tutarak, halkımızla daha yakın temas içerisinde olmayı hedefliyoruz bugün il binasında vatandaşlarımızla bir araya geldik, onların sorunlarını dinledik bazı sorunları Ankara’da çözmek üzere not alırken, bazı konuları ise ilgili kurumları arayarak ilgililere ilettik. Başlatmış olduğumuz uygulamadan vatandaşlarımızın memnun olduğu görmek bizleri mutlu etti. Bizler onlar için ne yapsak azdır.  Hafta boyunca İl, İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik kolları başkanlarımız vatandaşlarımızla ilgilenmekte, bizlerde her Cuma günü burada olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.
Uygulamanın vatandaşları oldukça memnun ettiğini belirten AK Pati Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, ilk nöbeti tutan AK parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat’a teşekkür etti.
Başlatılan uygulamadan son derece sevinç duyduklarını ifade eden vatandaşlar, AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat ve İl Başkanlığına teşekkür ettiler.
 
 
 
 
AdminAdmin