Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 14-06-2017 20:55   Güncelleme : 14-06-2017 20:55

ADIYAMAN’IN İKİNCİ KANALI YAYIN HAYATINA HAZIRLANIYOR

Adıyaman’ın ilk yerel televizyonu olan MERCAN TV’ye yeni bir kardeş kanal daha geliyor. BAKIŞ TV ismi ile yayın hayatına hazırlanan televizyon kanalı kısa süre önce uydu lisans hakkını alarak teknik alt yapı çalışmalarına hız verdi.

ADIYAMAN’IN İKİNCİ KANALI YAYIN HAYATINA HAZIRLANIYOR
2012 yılından itibaren yönetim değişikliği yapılan MERCAN TV kısa süre içerisinde izlediği  yayın politikasıyla Adıyamanlıların gönlünde taht kurmuş özellikle TÜRKSAT 4A üzerinden yayınlarını vermeye başlamasıyla dünyaya açılmış ve dışarıda yaşayan Adıyamanlıların büyük ilgisiyle karşılaşmıştı. MERCAN TV’den sonra medya grubu olarak bünyesine BAKIŞ TV’nin de eklenmesi ile görsel basın olarak Adıyaman’da adeta bir devrim gerçekleşmiş oldu.
Mercan Tv, Yeniyol Gazetesi, Mersin Haberci  Gazetesi ve Uzman FM’den sonra BAKIŞ TV’yi de medya gurubuna eklenmesi ile Adıyaman’a  ve bölgeye yeni bir soluk  getireceğini ifade eden  Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan kısa süre önce başlatmış oldukları ikinci televizyon kanalı çalışmalarının, uydu lisans hakkının alınmasıyla nihayete erdiğini söyleyerek, teknik alt yapı çalışmalarının bitiğinin müjdesini verdi.
Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan “Bilindiği gibi MERCAN TV 2012 yılında medya gurubu bünyemize geçti. Ve bir yıl içerisinde uydu yayınına geçti. Son dört yıldır TÜRKSAT 4A üzerinden yayınlarımıza devam ediyoruz.. MERCAN TV Özellikle İstanbul, Mersin ve Kahramanmaraş’ta kendi stüdyolarında yayınlarına devam ederken  en büyük hayallerimizden bir tanesi de Adıyaman’a ikinci bir televizyon kanalı kazandırmaktı. Kısa süre önce yönetim kurulumuzla birlikte hummalı bir çalışma içerisine girerek, gerekli yerlere başvurularımızı yaptık ve geçtiğimiz günlerde uydu lisans hakkını almış olduk. Yayın politikası olarak MERCAN TV’de olduğu gibi objektiflikten asla ödün vermeyeceğiz. Ancak hem MERCAN TV’de hem de yeni televizyon kanalımız BAKIŞ TV’de biraz daha dinamik bir yayın anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz. Adıyaman’ın yanı sıra bölgeye de ağırlık vereceğiz. Özellikle Kahramanmaraş ve Mersin başta olmak üzere bölgenin sesi, kulağı ve gözü olacağız” dedi.
Aslan açıklamasının sonunda  BAKIŞ TV’nin Adıyaman’a kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek “ Bu süreçte her zaman desteklerini yanımda gördüğüm TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın’a, Adıyaman milletvekilleri Adnan Boynukara, Salih Fırat ve Halil Fırat’a ve Fehmi Çelik'e MERCAN TV ve BAKIŞ TV , YENİYOL GAZETESİ ve MERSİN HABERCİ GAZETESİ medya gurubu olarak teşekkür ediyorum”  dedi.
 
AdminAdmin