Güncel
Giriş Tarihi : 21-02-2016 15:37   Güncelleme : 21-02-2016 15:37

Gazeteciler Nevşehir'de toplandı

Nevşehir’de gerçekleştirilen 50. Başkanlar Konseyi toplantısına sitemiz Editörü Mustafa Aloğlu’da katıldı.

Gazeteciler Nevşehir'de toplandı

Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin ortaklaşa düzenlediği 50′nci Başkanlar Konseyi Cuma günü Nevşehir‘de başlayarak dün sona erdi.

 

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca başkanlığında Nevşehir‘de ilk olarak Vali Mehmet Ceylan’ı ziyaret eden gazeteciler, ardından Belediye Başkanı Hasan Ünver‘i makamında ziyaret ettiler.

 

Türkiye Gazeteciler Federasyonu’na bağlı 71 kentten Gazeteciler Cemiyetlerinin Başkan ve yöneticilerinden oluşan heyeti makamında kabul eden Belediye Başkanı Hasan Ünver, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi konusunda önemli bir görev üstlenen gazetecileri kentte görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

Gazeteciliği hayatının her döneminde en vazgeçilmez bir meslek olarak gördüğünü vurgulayan Ünver, halen bir gazeteci gözü ile gelişmeleri değerlendirdiğini anlattı.

 

Nevşehir‘in plaka numarası olan 50′ye istinaden 50′nci Başkanlar Konseyi toplantısını Nevşehir‘de yapma kararından dolayı Türkiye Gazeteciler Federasyonu yöneticilerini tebrik eden Ünver, kadirşinas, misafirperver ve hayırsever insanları ile Anadolu’nun butik bir şehri olan Nevşehir’de gazetecileri sadece toplantılarda değil, diğer günlerde de görmek ve misafir etmekten mutluluk duyacağını kaydetti.

 

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ziyarette yaptığı konuşmada, küçük illerde gazetecilik yapmanın oldukça zor olduğunu dile getirdi.

 

 

AdminAdmin