Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 21-03-2019 01:37   Güncelleme : 21-03-2019 01:37

Fırat: Sıkılmadık El, Çalmadık Kapı Bırakmayacağız.

Ak Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Seçim çalışmaları kapsamında Çelikhan'a gelerek, Belediye Başkanı Mustafa Bulut ve İlçe Başkanı Mahmut Avcı ile birlikte esnafları ziyaret etti.

Fırat: Sıkılmadık El, Çalmadık Kapı Bırakmayacağız.
AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, tüm hızıyla devam eden seçim çalışmaları hakkında açıklamalar da bulundu. Milletvekili Fırat, vatandaşa sadece oy istemek için gitmediklerini sorunlarını dinlediklerini belirterek, “Seçim araç, maksadımız vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemek. Belediye başkanımız Mustafa Bulut, İlçe Başkanımız Mahmut Avcı ve tüm ekibimizle birlikte geziyoruz. Amacımız sıkmadık el çalmadık kapı bırakmamaktır, bunda kararlıyız” dedi. 

Çelikhan'da seçim atmosferine iyice giren AK Parti’de Milletvekilleriyle esnaf ziyaretleri peş peşe yapılıyor. Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, vatandaşların kendilerine gösterdiği ilgiden son derece memnun olduklarını söyledi. Bulut, “Gittiğimiz her yerde bizi gönülden karşılıyorlar. Kimisi sorununu söylüyor kimisi öneride bulunuyor. Her birini can kulağıyla dinliyoruz. Biz bunu sadece seçim çalışması olarak görmüyoruz. Yoğunluğumuzdan dolayı ulaşamadığımız daha önce gidemediğimiz vatandaşlarımızla da bir araya gelmemize vesile oluyor bu ziyaretler. Çokta verimli geçiyor. Onların düşüncesi istekleri bizim için çok önemli” dedi.

Fotoğraflar İçin Burayı TIKLAYIN

AdminAdmin