Sağlık
Giriş Tarihi : 25-01-2014 20:52   Güncelleme : 25-01-2014 20:52

Evde Bakım Hizmeti başladı

Çelikhan Devlet hastanesi hizmete hizmet katmaya devam ediyor!

Evde Bakım Hizmeti başladı

2 yıl önce uzman hekimlerin göreve başlamasıyla Hastanede ivme kazanmış son 3 ay içinde ise 3 uzman doktorla Çelikhan halkına hizmet eden Devlet hastanesi şimdi ise bir hizmet daha getirerek, Yaşlı, engelli gibi muhtaç insanlara evde bakım hizmeti vermeye başladı.

 

 

Evde Sağlık Hizmetinin vatandaşlar arasında büyük bir memnuniyetle karşılandığını belirten  Başhekim Uzm.Dr. Agah Bahadır Öztürk yaptığı açıkjlamada şunları kaydetti:

 

‘’Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Şen Bey’in yoğun katkıları ile sürekli olarak hizmet kalitesini yükselten Çelikhan Devlet Hastanesi bünyesinde,  Evde Sağlık Hizmetleri biriminde kurmak suretiyle, Çelikhan halkına yerinde bir hizmeti kazandırdığımızı düşünüyorum.

Sağlık gibi hassas bir konuda, Çelikhan Devlet Hastanesi olarak, sağlık hizmeti sunumunda üzerimize düşenden daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz.

 Bölgemizde yaşayan ve bir takım nedenlerden dolayı sağlık hizmetlerine ulaşmakta sıkıntı çeken vatandaşlarımız için kurduğumuz, Evde Sağlık Hizmetleri biriminden özellikle: engelli, kimsesi olmayan ve yatağa bağımlı olarak yaşayan yatalak ve felçli; ameliyat sonrası bakım gereksinimi olanlardan uzun süreli bakıma ihtiyacı olanlar; yeni doğum yapan annelerden tedavisi evde de sürdürülebilecek olan hastalar ile  kronik hastalıkları mevcut olup evden hastaneye getirilmesinde zorluk çekilen yaşlı vatandaşlarımızın öncelikli olarak faydalanacağını belirtmek isterim.

 Çelikhan Devlet Hastanesi olarak yaşlı,engelli ve hastalarımıza, evlerinde veya yaşadıkları ortamda sağlık hizmeti sunmayı; bakım ihtiyaçlarını karşılamayı ve yaşam kalitelerini iyileştirmeyi hedefliyoruz.

Kendi imkansızlıkları nedeniyle sağlık hizmetlerine ulaşmakta sıkıntı çeken vatandaşlarımızın veya yakınlarının, Evde Sağlık Hizmeti biriminin (0533 403 78 20) (0416 451 24 73) nolu iletişim numaralarından bize ulaşması yeterli. Gerekli bilgilerin alınmasından sonra harekete geçen Evde Sağlık ekibimiz, verilmesi gereken sağlık hizmetini ivedi bir şekilde vatandaşa ulaştırmaktadır. Gerekli labaratuar tetkikleri yapılan ve tedavileri gerçekleştirilen hastaların ihtiyaçları doğrultusunda sunulan bu sağlık hizmeti tamamen ücretsiz olarak Devlet Hastanemizin imkanları ile sunulmaktadır.

 

Çelikhan'da artık yeni bir dönem başladı. Çelikan’da,  gerek engelli gerekse ihtiyacı olan vatandaşımız hizmete değil, hizmet vatandaşımızın ayağına gidiyor ” dedi.

resim-002-(500-x-333).20140125195447.jpg

1-(500-x-477).jpg

AdminAdmin