Pınarbaşı
Giriş Tarihi : 28-03-2014 02:39   Güncelleme : 28-03-2014 02:39

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Karayalçın Pınarbaşı'nda!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Murat Karayalçın Adıyaman'ın Çelikhan ilçesine bağlı Pınarbaşı beldesinde halka hitap etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Karayalçın Pınarbaşı'nda!

 Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Murat Karayalçın,Pınarbaşı beldesinde partililerle bir araya geldi.

Beraberinde CHP İl Başkanı Bilal Doğan,CHP İlçe Başkanı Kamber Sucu ve çok sayıda partili ile beraber Çelikhan ilçesine bağlı Pınarbaşı beldesine gelen Karayalçın,CHP Pınarbaşı belde adayı Mahmut Alan'a destek talebinde bulundular.

CHP İl Başkanı Bilal Doğan,CHP iktidarında Çelikhan ve Pınarbaşı'nın kanayan yarası olan tütün sorununu çözeceklerini söyledi.Pınarbaşı adayı Mahmut Alan'â destek isteyen Doğan,CHP'li belediyelerin halka daha iyi hizmet edeceğini iddia etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Karayalçın ise Bulamlı(pInarbaşı) çok sayıda dostu olduğunu ve Pınarbaşı'nın CHP'li belediye başkanı tarafından yönetilmesi gerektiğine inandığını söyledi.

Belediyelerin işinin sadece alt yapı olmaması gerektiğini kaydeden Karayalçın konuşmasında şunları kaydetti:

"Pınarbaşı beldemizin gelirinin tütün olduğunu biliyorum.İl başkanımızın da değindiği en önemli sorunun çözülebilmesi için CHP'nin iktidarı gelmesi ile olacaktır.30 Mart'da yapılacak belediye seçimlerinde CHP adayı Mahmut Alan'ı hep birlikte destekleyelim. Mahmut Alan'ın kazanması demek benim kazanmam demektir.Ankara,İstanbul adayımızın kazanması demektir.Pınarbaşı halkının 30 Mart'da en iyi kararı vereceğine inanıyorum."dedi.

yapılan konuşmaların ardından Karayalçın ve beraberindekiler belde'den ayrıldı.

dsc_0002-(500-x-333).jpg

dsc_0008-(500-x-333).20140327114142.jpg

AdminAdmin