Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 16-11-2016 11:24   Güncelleme : 16-11-2016 11:24

Çelikhan’da Şehit Kaymakama Mevlit Okutuldu

Çelikhan İlçesinde Ulu Camii’de Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için mevlid okutuldu.

Çelikhan’da Şehit Kaymakama Mevlit Okutuldu

10 Kasım'da bölücü terör örgütü tarafından hain saldırı sonucu yaralanan ve kaldırılduğu hastanede şehit olan Derik Kaymakamı şehit Muhammed Fatih Safitürk için Çelikhan Ulu Camii’de İlçe Müftüsü Murat Kurt ve Cami hocaları tarafından Kur'an’ı Kerim tilavetinde bulunuldu.

Daha sonra İlçe Vaizi Mehmet Ali Çetinkaya tarafından dua edildi.
İlçe Müftüsü Murat Kurt, yaptığı açıklamada, “Şehit olan Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk için kur-an kerim tilavetinde bulunduk. Onun ruhuna ve bütün şehitlerimizin ruhuna dualar okuduk, inşallah rabbim kabul eder. Şunu iyi bilmeliyiz ki Muhammedler yetişmeye devam edecek ve kalpleri fethetmeye devam edecektir. Bunu hiç kimse engellemeyecektir. Şehit kanı berekettir, düştüğü yere birçok Fatihler ve birçok Muhammedler yetişecektir. Cenabı haktan şehit kaymakamımıza  rahmet diliyorum ve kederli ailesine sabrı niyaz ediyorum. Bu programa katılan herkesten Allah razı olsun ve hocalarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.
Mevlide İlçe Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim kurulu (MYK) Üyesi Şükrü Doğan, STK’lar, Siyasi Parti Başkanları, İmam Hatip öğrencileri ve cemaat katıldı. 

AdminAdmin