Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 29-10-2019 10:48   Güncelleme : 29-10-2019 10:48

Çelikhan'da Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

Cumhuriyetin 96. yıl dönümü münasebetiyle Atatürk anıtına çelenk sunma töreni yapıldı. Ardından Şehit Şeyho Şişman Anadolu Lisesi Konferans salonundaki programa Çelikhan Kaymakamı Abdullah Demirdağ, Belediye Başkanı Mustafa Bulut, kurum amirleri, Şehit Piyade Onbaşı Mesut Çelik'in babası, öğrenciler ve velileriyle birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Çelikhan'da Cumhuriyet Bayramı Kutlandı
Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Çelikhan Kaymakamı Abdullah Demirdağ ve Belediye Başkanı Mustafa Bulut Öğrencilerin ve vatandaşların Cumhuriyet bayramını kutladı.


Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Çelikhan Kaymakamı Abdullah Demirdağ yaptı. Demirdağ konuşmasında öğrencilere hitaben:"Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır. Sizler de şu an öğrenci olarak görevlerinizi iyi bir şekilde yaparsanız, Çelikhan, Adıyaman ve Türkiye'ye en büyük hizmeti yapmış olursunuz." dedi.
Kaymakam Demirdağ'ın konuşmasından sonra İlçe genelindeki okulları temsilen öğrenciler tarafından şiirler okundu. Vali Halil Işık Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan onuncu yıl marşı ritim gösterisinin ardından program sona erdi.
AdminAdmin