Belediye
Giriş Tarihi : 15-06-2016 05:52   Güncelleme : 15-06-2016 05:52

ÇELİKHAN BELEDİYESİNDEN ENGELLİLERE İFTAR YEMEĞİ

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, ilçe genelinde bulunan engelli ve engelli ailelerine iftar yemeği verdi.

ÇELİKHAN BELEDİYESİNDEN ENGELLİLERE İFTAR YEMEĞİ

 

- Çelikhan Belediyesi tarafından İlçe genelinde bulunan yaklaşık 150 engelli ve engelli ailelerine iftar yemeği verildi.

Çat Barajı Kaymakamlık sosyal tesislerinde verilen iftar yemeğinde  bir araya gelen engelli ve engelli aileleri modern bir ortamda iftar açmanın keyfine vardılar.

Çelikhan Engelli Aileleri derneği başkanı Abuzer Ayaz, Belediye başkanı Mustafa Bulut'un bu hassasiyetinden dolayı engelli aileleri adına teşekkür etti.

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, bu akşam verdikleri iftar yemeğinin en anlamlı iftar yemeği olduğunu belirterek, Tüm Çelikhan halkına iftar versem bile bu iftar kadar keyif ve huzur vermediğini belirtti.

Engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin sosyal yaşam alanlarının çok az olduğunu belirten Başkan Bulut, yılda bir kaç defa da olsa Engelli ve ailelerine yönelik etkinlikler yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya ise Etkinliği düzenleyen Çelikhan Belediyesi ve Başkanı Mustafa Bulut'a teşekkür ederek, Böylesi mübarek bir gecede engelli ve engelli ailelerinin yüzünü güldürdüğünü söyledi.


 FOTOĞRAFLAR İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ

https://www.facebook.com/celikhannet/

AdminAdmin