Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 04-05-2017 15:51   Güncelleme : 04-05-2017 15:51

ÇELİKHAN’A 2 OKUL 1 ÖĞRETMEN EVİ

Çelikhan son yıllarda aldığı hizmetler ile göz doldurmaya devam ediyor.

ÇELİKHAN’A 2 OKUL 1 ÖĞRETMEN EVİ
Bir çok alanda yatırımların devam ettiği Çelikhan ilçesine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilçe merkezine 20 derslikli bir orta okulu , bir öğretmen evi ve Yeşiltepe Orta Okuluna ek olarak 4 derslikli bir okul daha yapılacağı bildirildi.
Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut yaptığı açıklamada, İlçenin temel ihtiyaçlarının bir bir giderilmeye başlandığını ve Çelikhan’ın hak ettiği yatırımları almaya devam ettiğini söyledi.
Son yıllarda Çelikhan ilçesinin ciddi manada hizmet almaya başladığını ve bu hizmetlerin devam edeceğini kaydeden Başkan Bulut, İlçe Emniyet Amirliği binasının yenilendiğini, Hükümet Konağı’nın temelinin atıldığını, Yeni hastanenin yatırım programına alındığını ve Çelikhan çayının ıslah çalışmalarının başlanacağını söyledi.
Çelikhan arazilerini sulayacak olan Çat Barajı tüneli çalışmalarının aralıksız sürdüğünü de kaydeden Başkan Bulut,  bu yıl ise İlçe merkezine 20 derslikli orta okulu,Yeşiltepe taşıma merkezi olduğu için 4 derslikli ek bir okulun yapılacağını bunların yanında birde öğretmen evinin yapılacağını söyledi.
İlçemize yapılan bu yatırımlar konusunda Büyük emek ve katkıları olan Başta TBMM başakn vekili Ahmet Aydın, Milletvekillerimiz Adnan Boynukara,Halil İbrahim Fırat,Salih Fırat, Adıyaman Valimiz Abdullah Erin, Kaymakamımız Adem Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya ve Ak parti teşkilat başkanı ile tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederim. Dedi.
 
AdminAdmin