Cemiyet
Giriş Tarihi : 30-11-2017 23:56   Güncelleme : 30-11-2017 23:56

ÇELİK’TEN AGAD BAŞKANI İBRAHİM ASLAN’A ZİYARET

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Fehmi Çelik, Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ziyaret etti.

ÇELİK’TEN AGAD BAŞKANI İBRAHİM ASLAN’A ZİYARET
 
AGAD Başkanı İbrahim Aslan ve yönetimini iadei ziyarette bulunduğunu belirten Fehmi Çelik, “Göreve geldiğim ilk günden bu yana hangi işi yaparsanız yapın, hizmet ederseniz edin, basın en önemli faktördür. Sizin hizmet götürmek istediğiniz kişilere, halkımıza ulaşmada en önemli faktör basındır. Basının haberlerinde de tarafsız olması da önemli bir durumdur. Basınımız bizlere yol gösterici kuruluştur. Yapmamış gereken görevleri de basınımız bizlere katkı sunmaktadır. Bundan sonra yapacağımız işlerde basınımızla çalışmalarımız devam edecektir” dedi.
Fehmi Çelik’in ziyaretinden ötürü memnuniyetini dile getiren AGAD Başkanı İbrahim Aslan, “Fehmi Çelik müdürlükten önce Ankara’da parlamento da uzun yıllar görev yapmıştır. Salih Fırat’ın danışmanlığını da yapan Fehmi Çelik’e Adıyaman halkı ve basınla olan samimi diyalogundan ötürü kendisine teşekkür ediyoruz. İnsanların aradıklarında ulaşabildiği bir isim olan Fehmi Çelik, halkın sorunlarına çözüm bulmaktaydı. Fehmi Çelik’in ilimizde görevlendirilmesinden ötürü milletvekillerimize teşekkür ederiz. Adıyaman’ın kalkınma noktasında iyi bir yere geleceği inancındayız. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Adıyaman’da kanayan yaralardan bir tanesiydi. Çünkü yetim ve sahipsiz insanların sığındıkları bir kurumdu. Daha önceki dönemlerde bu kurumda bir takın sıkıntılar yaşanmaktaydı. Fiziki müdahaleler yapılırken, farklı sıkıntılarda bu kurumda yaşanmıştı. Fehmi Çelik’ten yetim ve kimsesizler konusunda yardımcı olmasını istiyoruz. Adıyaman’ın kalkınması için kurumlarımızla istişare eden bir sivil toplum örgütüyüz. Basın olarak bizlere ne görev düşerse Fehmi Çelik’e ve kurumuna katkı sunmaya hazırız. Ve sürekli olarak yanındayız” diye konuştu.
 
AdminAdmin