Cemiyet
Giriş Tarihi : 10-01-2016 17:40   Güncelleme : 10-01-2016 17:40

Çalışan Gazeteciler Gönüllerince Eğlendi

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti’nin (AGAD) ev sahipliğinde düzenlenen gecede çalışan basın mensupları gönüllerince eğlendi.

Çalışan Gazeteciler Gönüllerince Eğlendi

Türkiye Petrolleri sosyal tesislerinde düzenlenen programa Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkan Vekili Sait Kutlu, Vali Yardımcısı Murat Süzen, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, bazı kurum amirleri, Siyasi Parti Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, İş Adamları, Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, Adıyaman'daki yerel ve yaygın basın mensuplarıkatıldı.

Gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği, birlik ve beraberlik örneği sergilediği gecede bir konuşma yapan Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, Adıyaman'ın kalkınması ve gelişmesi adına basın olarak her türlü gayreti sarf ettiklerini belirterek, "Seçilmişi ve atanmışıyla bu kente hizmet eden herkese çok teşekkür ediyoruz. Sayın Valimizin öncülüğünde kamu ve sivil toplum kuruluşu ve basın olarak bu süreci yürütüyoruz. Basın olarak zaman zaman sert eleştirilerde bulunuyoruz. Biz bu eleştirileri Adıyaman'ın sorun ve sıkıntılarının giderilmesi amacıyla yapıyoruz. Basın olarak Sayın Valimizin Adıyaman'da hayata geçireceği projelere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada destek vermeye devam edeceğiz. Bu gece aramızda bulunmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor, tüm basın mensubu arkadaşlarımın gününü kutluyorum"dedi. 

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyetinin ev sahipliğinde düzenlenen geceye katılmaktan şeref duyduğunu belirten Vali Mahmut Demirtaş ise, “En büyük hizmet devlete ve millete yapılan hizmettir.Adıyaman’da halka hizmet etmek benim için ayrı bir zevktir.  Adıyaman'da yaptığımız hizmetlerde vatandaşlarımızın ve Milletvekillerimizin çok büyük katkıları bulunmaktadır. Bunun yanında gazeteci kardeşlerimizin de ilimizin ekonomik ve sosyal alanda gelişmesinde ve kalkınmasında çok büyük katkıları bulunmaktadır. Bütün basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Basın mesleği gerekten çok stresli ve zor, saygı duyulması gereken bir meslektir.Adıyaman’da görev yapan gazeteciler ahlaklı bir şekilde gece demeden gündüz demeden zor şartlarda görevlerini yapıyorlar. İşiniz gerçekten zor. Zaman zaman sıkıntılar olabiliyor.  Tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum. 10 Ocak aynı zamanda Türk İdareciler Günüdür. Ülkemizde idarecilik yapan bütün meslektaşlarım, Vali Yardımcılarımız ve İlçe Kaymakamlarımızın idareciler gününü tebrik ediyorum"dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen geceye katılan AGAD üyesi gazetecilere,Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş,  Vali Yardımcısı Murat Süzen, AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen,  Adıyaman Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Adıyaman Belediye başkanvekili Said Kutlu, Besni Kaymakamı Çağlayan Kaya, Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk, Adıyaman Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ziya Duranay, Yeni Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Salman, MÜSİAD Şube Bakanı Şerif Yıldırım, Adıyaman Kamu Hastaneler Genel Sekreteri Erdoğan Öz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kenan Doğan, İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan, Dünya Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir, Tut Devlet Hastanesi Müdürü Enver Doğan, TPAO Adıyaman Bölge Müdürü Salih Bütün’ün çekilişini yaptığı kuralar ile çeşitli hediyeler verildi.

Ayrıca geceye Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara, Halil İbrahim Fırat ve Salih Fırat, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, CHP İzmir Milletvekili ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Onursal Başkanı Atilla Sertel, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Anadolu Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan birer tebrik telgrafı göndererek gazetecilerin gününü kutladılar.

 

Kura sonrası basın mensupları Adıyaman harfane grubu Dellal Metin ve Ali Turaç’ın söylediği birbirinden güzel türkülerin yanında halaylar çekerek stres attılar.

AdminAdmin