Siyaset
Giriş Tarihi : 24-12-2017 21:24   Güncelleme : 24-12-2017 21:24

Boynukara, Başbakan'dan Sulama, Bölgesel Teşvik ve TPAO'nun Güçlendirilmesini İstedi"

AK Parti Adıyaman milletvekili Adnan Boynukara, il kongresinde Başbakan Binali Yıldırım'dan Adıyaman'ın eksiklerinin giderilmesini istedi.

Boynukara, Başbakan'dan Sulama, Bölgesel Teşvik ve TPAO'nun Güçlendirilmesini İstedi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, kongrede yaptığı konuşmada, “Adıyaman, 2002 yılından bu yana Ak partinin yanında bulunuyor. 2002 yılından bu yana yapılan tüm seçimlerde Adıyaman, Ak parti yanında, sayın Cumhurbaşkanımızın yanında. 15 Temmuz darbe girişimi sürerken günlerce sokaklarda demokrasiye sahip çıktı. 16 Nisan referandumunda cumhurbaşkanının yanında durdu. Vatanına, milletine ve liderine bağlı. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdı."dedi.

- ADIYAMAN KALKINIYOR

Adıyaman'ın kalkındığını savunan Boynukara, şöyle konuştu:

"2002 yılından bu yana Türkiye kalkınıyor, Adıyaman da kalkınıyor.  Yollar, hastane, üniversite, havaalanı ihtiyaç duyulan tüm yatırımların gerçekleştiğini dönemi yaşıyoruz"

- ADIYAMAN'IN İHTİYACI VAR

Adıyaman'ın ihtiyaçlarını bildiren Boynukara, "Bizim sayın başbakanımızdan 3 isteğimiz var; havaalanında geldiğinizde uçakla geldiğinizde, havadan baktığınızda Adıyaman suyun içinde bir şehir ama toprakları suya hasret. Sayın başbakanımızdan şuan devam eden projelerin zamanında bitirilmesini istiyoruz. Adıyaman'ın önünü açacak olan budur. İkinci isteğimiz bölgesel teşvik sisteminin gözden geçirilmesi. Adıyaman 5. bölge, toprağı sulanan Şanlıurfa 6. bölge, bu bir haksızlık. Bunun gözden geçirilmesini talep ediyoruz. Adıyaman’daki petrol arama faaliyetlerinin artırılmasını ve Türkiye Petrolleri Bölge müdürlüğünün güçlendirilmesidir. Bu talepleri sayın başkanımıza geçen gün mecliste ilettik. Burada sizin huzurunuzda tekrarlıyorum. Sayın başbakanımızın bu talepleri karşılayacağına inanıyorum”şeklinde konuştu.


Kaynak:PHA
AdminAdmin