Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 25-06-2016 07:11   Güncelleme : 25-06-2016 07:11

BELEDİYEDEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, ilçede geniş katılımlı bir iftar yemeği verdi.

BELEDİYEDEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR
TBMM başkan vekili Ahmet Aydın, Milletvekili Halil İbrahim Fırat, Kaymakam Adem Kaya, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk,  Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, Ak Parti Kahta ve Çelikhan ilçe başkanları Engin Akel, Mahmut Avcı, Ak Parti İl  ve ilçe Yönetim  kurulu üyeleri, Gençlik kolları başkanı Oğuz Mutlu, Esnaflar, köy ve mahalle muhtarları ile Sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Misafirleri Çelikhan’da ağırlamaktan gurur duyduklarını belirterek, katılımcılara teşekkür etti.
Ak Parti Adıyaman Milletvekili Hail İbrahim Fırat’da Belediye başkanı Mustafa Bulut ve emeği geçenlere güzel organizasyon için teşekkür etti.
TBMM başkan vekili Ahmet Aydın, ise Çelikhan’a yapılan yatırımlardan söz etti. 5 yıl önce Çelikhan’a geldiklerinde halkın isteklerinin farklı şimdi farklı olduğunu belirten Aydın, Çelikhan’a hizmet etmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.
Misafirler Çar-ı Gah ilahi grubunun seslendirdiği ilahiler eşliğinde iftarlarını açtı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN FACEBOOK SAYFAMIZA BAKINIZ!

https://www.facebook.com/celikhannet/
AdminAdmin