Güncel
Giriş Tarihi : 16-11-2015 14:01   Güncelleme : 16-11-2015 14:01

Başkan Kutlu, ‘Aloğlu ile Bakış Açısı’ Programının Konuğu Oldu

Başkan Kutlu, ‘Aloğlu ile Bakış Açısı’ Programına Konuk Oldu

Başkan Kutlu, ‘Aloğlu ile Bakış Açısı’ Programının Konuğu Oldu

Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Mercan TV ekranlarında yayınlanan ‘Aloğlu ile Bakış Açısı’ programına konuk oldu.
Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Mercan TV ekranlarında gazeteci-yazar Mustafa Aloğlu tarafından hazırlanıp-sunulan ‘Aloğlu ile Bakış Açısı’ programının bu haftaki konuğu oldu.
Programın ilk bölümünde 1 Kasım genel seçim sonuçlarını değerlendiren Belediye Başkanı Kutlu, AK Parti’ye büyük destek veren Adıyamanlılara teşekkür etti. Programın ikinci bölümünde ise izleyicilerden gelen soruları yanıtlayan Başkan Kutlu, Adıyaman Belediyesi olarak yürütülen ve planlanan projeler hakkında da bilgi verdi.
Sorulan bir soru üzerine, göreve geldikleri günden bu yana 72 milyon 839 bin TL borç ödediklerini dile getiren Başkan Kutlu şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz günden bu yana hiç kredi kullanmadan 72 milyon 839 bin TL borç ödedik. Bu arada boş da durmadık. Bu yaz mevsimi için 50 kilometre asfalt hedefi belirlemiştik ve şu ana kadar bu hedefimizi aşarak 75 kilometreye ulaştık. Şu an kentimizin çözülmesi gereken en acil sorunlarından bir tanesi olan otopark için de çeşitli projelerimiz bulunuyor. Özellikle Biraralık İlköğretim Okulu alanını katlı otopark yapmak ve bu okulun yerine yeni okul yapmak için girişimlerimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili de gelişmeler yaşanacaktır” diye konuştu.

AdminAdmin