Spor
Giriş Tarihi : 12-02-2012 12:54   Güncelleme : 12-02-2012 12:54

Başkan Akif Beyaz güven tazeledi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Adıyaman Şubesi’nin Olağan Kongresi'nde Akif Beyaz yeniden başkan seçildi.

Başkan Akif Beyaz güven tazeledi

Dernek binasında düzenlenen Kongreye, AK Parti Grup Başkanvekili Adıyaman Milletvekilli Ahmet Aydın, Ak Parti Adıyaman Milletvekilli Dr. Murtaza Yetiş, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, AK Parti İl Başkanı Av. Halil Fırat, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, Hakemler, Gözlemciler ve Spor camiasının temsilcileri katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan TFFHG Dernek Başkanı Akif Beyaz; “1989 Yılında derneğimizi arkadaşlarımızla birlikte kurduk. O günden bugün çok yol katlettik. Türkiye’de Hakem ve Gözlemciler Camiasında Adıyaman’ın çok saygın bir yeri var. Dışarıdan gelen konuklarımızda burada hep bunu basın huzurunda ifade etmekteler. Birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel şeylere imza attık. Türkiye’de Hakem ve Gözlemciler camiasında isim yapan arkadaşlarımız var. Üstlenmiş olduğu görevlerini başarıyla sürdüren arkadaşlarımız var. Ortada bir başarı varsa büyüklerimizin ve arkadaşlarımızın da payı var. Birlik ve beraberlik çerçevesinde camiamızı belli bir yere getirdik. Amacımız sporun gelişmesine katkı sağlamaktır. Kimse bu parayı çamurda yağmurda görev yapmaz bunu yaptıran spor aşkı, hizmet aşkıdır. Çok şanslıyım çünkü başta Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız ve bütün protokol her zaman yanımızdalar. Bize güvenen büyüklerimize ve arkadaşlarımıza layık olma adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu vesileyle seçilen yeni yönetim kurulu üyelerimize bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyor, davetimize icabet eden herkese teşekkür ederim.

Kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan; “Adıyaman’da son yıllarda bir çok alanda olduğu gibi spor alanında da yatırımlar artmaya başladı. İlimizde çeşitli branşlarda spor aktivitelerinde artış yaşanmaya başladı. İnşallah bu tür aktiviteler ve yatırımlar artarak devam edecektir” dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş; “Bu ülkenin geleceğine kim yatırım yapıyorsa hepsinin ellerinden öpüyorum. Burada hakem camiası adına başta Akif Beyaz hocamıza teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki artık hepimizin ortak çabasıyla artık gelecek nesillerimiz daha iyi yerlere gelecek. Artık Yer yüzü insanı olmak zorundayız. Sadece ufku Adıyaman kadar olan, Güneydoğu kadar olan ufku Türkiye kadar olan değil ufku Dünya kadar olan bir nesil lazım. Yabancı dilde olacak, bilgisayarı da bilecek, çağı’da bilecek, milli manevi değerlerini de bilecek. Ama sporuyla, sanatıyla ve kültürüyle de bu ülkenin gençliği belki dünyanın gençliği olabilecek ufka ve donanıma sahip olabilecek. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Aile ortamında bir kongrenin düzenlenmesinin sevindirici olduğunu ifade eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın; “Akif Beyaz ve arkadaşları bugüne kadar çok güzel çalışma ve hizmetlere imza attılar. Bu ilde yapılan bir çalışma ve güzellik varsa herkesin katkısıyla olan bir güzelliktir. Bundan sonra da bu çalışmalarımız devam edecek. Ülkemizde genç nesil çoğunlukta ve bu genç nesil iyi bir şekilde yetiştirilirse, eğitilirse her alanda donanıma sahip olursa ileriki yıllarda Türkiye uçar, çok daha iyi yerlere ulaşır. O nedenle sporda, sanatta, eğitimde, sağlıkta ve her alanda insanımızı donatmamız lazım. Bu vesileyle düzenlenen kongrenin ilimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, yönetim kurulunda yer alacak olan arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından tek liste halinde yapılan seçimde delegelerin tüm oyunu alan M. Akif Beyaz tekrar başkanlığa getirildi. Kongre sonrası katılımcılara ve kendisine oy verenlere teşekkür eden, Beyaz, kongrenin ile ve ülkemize hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Yapılan Kongre sonrası oluşan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

Başkan M. Akif Beyaz, Yönetim Kurulu üyeleri; Murat Yüzer, Mehmet Demir, İsmet Gülbağlar, Sermet Toktaş, Denetleme Kurulu Üyeleri; Bekir Akgün, Mehmet Şahin, Zeynal Koparal, Genel Merkez Delegesi ise Mehmet Yapıcı.

 

 

AdminAdmin