Siyaset
Giriş Tarihi : 17-05-2016 22:08   Güncelleme : 17-05-2016 22:08

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun
Fırat mesajında; “Büyük bir destanın başlangıcı olan 19 Mayıs 1919’da, var olduğu günden beri esaret nedir bilmeyen milletimiz, bağımsızlığına ve milli egemenliğine kavuşarak tarihin akışını değiştirmiştir.
Mukaddes vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığı yolunda, milli mücadeleyi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdüren milletimiz, birbirine kenetlenerek kutlu bir şahlanış ve diriliş gerçekleştirmiştir. Büyük anlamlar taşıyan 19 Mayıs, Cumhuriyetimizin gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan inancın ifadesidir. Bugüne anlam katan gençlerimize, ecdadımızın bu vatan topraklarını korumak için yaptığı fedakârlıkları göstererek, ecdatları ile gurur duymalarını ve bize bıraktıkları mirasa en güzel şekilde sahip çıkmalarını sağlamamız gerekir. Gençler, milletlerin ve devletlerin en mühim güç kaynağıdır. Geçmişini unutmayan, inançlı, karakterli, özgüvenli, vatan ve millet sevgisini her şeyin üstünde tutan, azimli ve çalışkan bir gençliği yetiştirmek bizim en önemli sorumluluğumuzdur. Çünkü bir ülkenin geleceği, o ülkenin gençlerine bağlıdır. Gençlerimizde, omuzundaki yükün ve ağırlığın sorumluluğunu bilerek, kendilerinden sonraki nesillere daha gelişmiş, müreffeh bir ülke bırakmak için çok çalışmalıdır.
Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadele kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyor,  istiklal mücadelesinin başladığı bu anlamlı günde, köklerindeki hazineyi keşfedebilen, ahlaklı, imanlı, tek yürek olabilen Gençlerimizin, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor bayramını kutluyorum” dedi.
 
AdminAdmin