Spor
Giriş Tarihi : 22-02-2012 18:37   Güncelleme : 22-02-2012 18:37

ASGD’den Başkan Büyükaslan’a Ziyaret

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ı makamında ziyaret eden Anadolu Gazetecileri Derneği Adıyaman Temsilcisi Metin Harıkçı ve beraberindeki heyet dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

ASGD’den Başkan Büyükaslan’a Ziyaret

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan; “Adıyaman’da son on yıldır ilimizde sportif alanda büyük gelişmeler yaşandı. Farklı spor branşlarında aktiviteler artmaya başladı bununla birlikte, farklı branşlarda sporcu kardeşlerimiz ülke çapında ve dünya çapında başarılar elde etmeye başladılar. Bununla birlikte basın kuruluşlarında hizmet veren muhabir kardeşlerimizin yanı sıra spor muhabirliği yapan kardeşlerimiz var. Haklı olarak bunlarında bir çatı altında toplanıp, birlikte hareket etmesi ve hizmet etmesi gerekiyor. Adıyaman’da bu alanda hepimizin yakinen tanıdığı, bildiği ve sevdiği bir kardeşimiz olan Metin Harıkçı’nın Anadolu Spor Gazetecileri Derneğinin Adıyaman İl Temsilciliği görevine atanması bizleri sevindirmiştir. En kısa sürede de Adıyaman şubesinin faaliyete geçmesi bizleri ayrıca sevindirecektir. Bu vesileyle Metin Harıkçı kardeşimize hayırlı olsun der, görevinde başarılar dilerim.” Dedi.

Anadolu Gazetecileri Derneği hakkında bilgiler veren Adıyaman İl Temsilcisi Metin Harıkçı; “Anadolu Gazetecileri Derneğimizin Adıyaman İl Temsilciliği görevine atandım. Merkezi Bursa’da bulunan ve 13 şube, 39’da temsilcilik olmak üzere toplam 52 noktada çalışmalarımız devam etmekte. Adıyaman temsilciliğiyle birlikte temsilcilik sayımız 40’a ulaştı. Bizlerde Adıyaman ilinde aktif bir şekilde basın mesleğini icra eden arkadaşlarımızla şubeleşme çalışması kapsamında üye kayıtlarımıza başladık. İnşallah dernek çatısı altında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu vesileyle bu görevi bizlere layık gören genel Başkanımız İbrahim Erdoğan’a ve Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti Başkanımız İbrahim Aslana’a teşekkür ediyorum. Temsilcilik vasfıyla ilk olarak sayın Valimizi makamında ziyaret ettik, bugünde ilde kültürel ve sportif etkinliklere büyük önem gösteren Belediye Başkanımız Necip Büyükaslan’ı makamında ziyaret ettik, derneğimiz hakkında bilgiler verdik. Bizi kabullerinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

AdminAdmin