Spor
Giriş Tarihi : 20-02-2012 19:45   Güncelleme : 20-02-2012 19:45

ASGD Adıyaman Temsilcisi Harıkçı’dan Vali Sodan’a Ziyaret

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan’ı makamında ziyaret eden Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Adıyaman Temsilcisi Metin Harıkçı, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

ASGD Adıyaman Temsilcisi Harıkçı’dan Vali Sodan’a Ziyaret

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği gibi önemli bir derneğin Adıyaman’da temsilci tayin etmelerinden memnuniyet duyduklarını belirten Adıyaman Valisi Ramazan Sodan; “Türkiye’nin bir çok şehrinde teşkilatlanma çalışmasını sürdüren Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Adıyaman ilinde şubeleşme yolunda ilk adımını atarak Adıyaman Temsilciliği görevini ilimizde gayretli çalışmalarıyla takdir toplayan Gazeteci kardeşimiz Metin Harıkçı’ya vermeleri bizleri ayrıca sevindirmiştir. Genel Başkan İbrahim Erdoğan bu isabetli kararından dolayı tebrik ediyorum. Genel Merkezi Bursa’da bulunan Anadolu Spor Gazetecileri Derneğinin Adıyaman şubesinin de en kısa zamanda açılacağından eminiz. Bu vesileyle Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Adıyaman Temsilciliği görevine atanan Metin Harıkçı kardeşimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

ASGD gibi önemli bir dernek çatısı altında görev almaktan mutluluk duyduğunu belirten ASGD Adıyaman İl Temsilcisi Metin Harıkçı; “Genel Başkanımız İbrahim Erdoğan ve Genel Başkan yardımcımız Yılmaz Karaca’nın takdirleriyle bu göreve atandım. Bu vesileyle sayın valimize nezaket ziyaretinde bulunup, temsilciliğimiz ve derneğimizin hakkında bilgiler vermek istedik. Genel Merkezi Bursa’da bulunan ASGD bugün itibarı ile 13 ilde şube, 39 ilde temsilcilik bazında olmak üzere 52 ilde teşkilatı bulunmaktaydı. Son olarak Adıyaman il temsilciliğiyle birlikte 53 ilde teşkilatlanmış oldu. Sayın valimizin yeni görevimizle ve şahsımla ilgili söylemiş olduğu şeyler beni onurlandırmıştır. Kendisine teşekkür ederim. Şahsıma verilen görevi en iyi şekilde yerine getirip, ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi.

            ASGD Adıyaman İl Temsilcisi Metin Harıkçı’nın Adıyaman Valisi Ramazan Sodan’a yapmış olduğu ziyarette yer alan İl Basın ve Halkla ilişkiler müdürü Mehmet Çelik’te Harıkçı’yı tebrik ettiğini belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.

 

 

AdminAdmin