Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 13-11-2017 09:42   Güncelleme : 13-11-2017 09:42

ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

Çelikhanlı Öğrenciler Şehir Parkı, Çöplerden Temizledi

ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN FARKINDALIK ETKİNLİĞİ
Çelikhan İlçesinde Şehit Mehmet Yerlikaya Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri örnek bir davranış sergileyerek şehir parkı çöplerden temizledi.

İlçe girişinde bulunan Üç-gen parkı adı verilen bu parkın çevre düzenlenmesi Şehit Mehmet Yerlikaya Anadolu İmam Hatip Lisesi çevre koruma kulübü ve Çelikhan Belediyesi tarafından yapılıyor.
 
Şehit Mehmet Yerlikaya Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Mehmet Kaya, “Çevre koruma kulübü olarak kulüp yönetmeliğinde yer alan toplum hizmeti adı altında ilçemizi güzelleştirmek, çevre duyarlılığı sağlamak ve öğrencilerimize çevremizi temizliği bakımında söz sahibi olmaları adına Çelikhan belediyesi ile ortaklaşa bir çalışma başlatmış bulunmaktayız. Bu proje çalışmamız 6 aylık bir süreci içermektedir. Öğrencilerimiz Üç-gen parkı çöplerini toplayarak çevre temizliğini yaptı. Bu kapsamda toprağın sürülüp bahar döneminde çimlendirilmesi, fidan, sarmaşık ve lale ekiminin yapılması bankların ve parmaklıkların boyanması, park içerisinde bulunan havuzun çiçeklendirilmesi gibi çalışmalar yapılacaktır. Daha güzel bir Çelikhan için herkesi çöp toplamayı davet ediyoruz” dedi.
 
 
 
AdminAdmin