Taziye
Giriş Tarihi : 07-06-2012 20:36   Güncelleme : 07-06-2012 20:36

Ak Parti Milletvekili Mehmet Metiner'den Taziye Mesajı

Metiner Ve Erdoğan’dan Taziye Mesajı

Ak Parti Milletvekili Mehmet Metiner'den Taziye Mesajı

Ak-Parti Adıyaman Milletvekili ve TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkan Vekili Mehmet Erdoğan ve Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Komisyon Üyesi Mehmet Metiner polis memuru hemşerimiz Mehmet Yerlikaya’nın şehit olması ile ilgili taziye mesajı yayımladılar.

                  

 

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde görev yapan, İzin gününde duyduğu anonstan sonra görev ve hizmet aşkıyla otomobili ile, kaçan zanlıları takip ederken geçirdiği kazada hakkın rahmetine kavuşarak şehit olan polis memuru hemşerimiz Mehmet Yerlikaya’ya Cenab-ı Allahtan rahmet, yakınlarına sabır ve tüm hemşerilerimize başsağlığı diliyorum.

 

                  

 

                        Metiner, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde şüpheli takip ederken trafik kazası geçiren ve hayatını kaybeden Çelikhanlı polis memuru Mehmet Yerlikaya için taziye mesajı yayınladı.

 

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Komisyon Üyesi Mehmet Metiner, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde şüpheli takip ederken trafik kazası geçiren ve hayatını kaybeden Çelikhanlı polis memuru Mehmet Yerlikaya için taziye mesajı yayınladı.

Görevi başındayken şehit olan Mehmet Yerlikaya'ya Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Metiner mesajında şunları kaydetti:

''Polis, halkın can, mal güvenliğini sağlarken, onların huzur içerisinde yaşaması için çaba gösterir. Bu uğurda zor şartlar altında görev yaparken, yaralananlar ve hayatını kaybedenleri görüyoruz. Polis, vatandaşlarımız için görev yapıyor, onları suçlulardan koruma adına hayatını ortaya koyuyor. Mehmet kardeşimiz de zanlıları takip ederken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesini üzüntüyle öğrendim. Şehidimize Allah’tan rahmet dilerken, yakınlarına ve tüm emniyet teşkilatına da sabırlar diliyorum'' dedi.

 

 

 

 Mustafa Aloğlu

 

AdminAdmin