Cemiyet
Giriş Tarihi : 21-04-2015 23:16   Güncelleme : 21-04-2015 23:16

AK Parti Heyetinden AGAD’a ziyaret

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın;“Kemal Kılıçdaroğlu’nun hesaptan anladığı yok”

AK Parti Heyetinden AGAD’a ziyaret

 

 

AGAD Başkanı İbrahim Aslan;

“Adıyaman’ın daha iyi bir yerlere gelmesi için hizmetlerin artması gerekiyor”

Ak Parti Adıyaman Milletvekilleri, adayları ve il teşkilatı Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti’ni (AGAD) ziyaret etti.

Cemiyet binasında Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti başkanı İbrahim Aslan ve yönetimiyle bir araya gelen Ak Parti Adıyaman Milletvekilleri Ahmet aydın, Salih Fırat ve adaylardan Adnan Boynukara, İclal Yalçın Tutuş, İbrahim Halil Fırat ve il başkanı Seyfettin Bilen seçim startını Adıyaman’da verdiklerini söylediler.

Ziyarette Ak Parti heyeti Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti başkanı İbrahim Aslan ve yönetimiyle seçim konusunda ve ilin sorunları hakkında sohbet etti.

Ziyarette bir açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, 7 Haziran genel seçimleri için seçim startını verdiklerini ifade ederek şunları söyledi;

“Biz sadece seçimden seçime seçim bölgelerini dolaşan gezen bir teşkilat değiliz. Kurulduğu ilk günden bugüne kadar seçim olsun olmasın her zaman ilk fırsatta seçim bölgelerinde vatandaşlarımızı hemşerilerimizi ziyaret ettik. Yaklaşık 14 senedir de bu süreci hep devam ettirdik. Bugüne kadar gittiğimiz her yerde çok güzel bir teveccühle karşılandık. Halkımızla iç içe halkın sorunlarını duyarlı bir şekilde siyaset yapmaya çalıştık. Siyasetin ana merkezine de zaten insanı koyduk. İnsanın onuru için çalıştık. İnsanın sorununun çözümü için çalıştık” dedi.

BU SEÇİM TÜRKİYENİN KIRILMA NOKTASIDIR

7 Haziran seçimlerinin kırılma noktası olduğunu ifade eden Aydın, “Bu seçim Türkiye’nin kırılma noktasından biri olacak. 7 Haziran 2015 seçimi, Türkiye’nin 2023 hedefine ulaşması noktasında 2053-2071 hedeflerini ortaya koyan AK Parti’nin bu vizyona ulaşması anlamında çok önemli bir mihenk taşı olacaktır. Yeni Türkiye’den bahsediyoruz, yeni Türkiye’nin ne demek olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Kutsayan bir devlet anlayışı değil milleti önceleyen, Türkiye’de yaşayan 77 milyon insanın merkeze alan, insanın onuru için mücadele veren bir siyasi gelenekten bahsediyoruz. Bu anlamda da artık Türkiye’nin mutlak suretle daha hızlı daha etkin kararlar alabilmesi yoluna daha süratli bir şekilde devam edebilmesi, daha güçlü bir şekilde istikrar ve güvenin devam ettiği bir ortamda süre gelmesi anlamında yeni anayasa ile birlikte başkanlık sisteminin bu manada gerekli olduğunu her platforma dile getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

ÇÖZÜM SÜRECİ ÖNEMLİ

Aydın konuşmasına şöyle devam etti: “Çözüm süreci bu ülke için çok önemli bir problemin çözümü demektir. Yaklaşık 100-150 yıllık bir sorunun çözüm arifesindeyiz. Bu anlamda baktığımızda kangrenleşmiş kronikleşmiş birçok sorunun çözümü ve birliğin kardeşliğin pekişmesi adına olamazsa olmaz mutlaka olumlu manada nihayete erdirmeyi çalıştığımız bir süreçtir” şeklinde konuştu.

PARELEL MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Paralelle mücadelenin devam ettiğini vurgulayan Aydın, “Paralelle mücadele devam ediyor milletin iradesine karşı girişilen her kalkışmasının  ak parti bugüne karşı karşısında oldu bundan sonra karşısında olmaya devam edecek. Bu süreç içinde biz çeşitli nedenlerle milli iradenin kastedilmesine dönük bir çok eylemle karşı karşıya kaldık” açıklamasını yaptı.

O PARALAR BİR YERLERE PEŞKEŞ ÇEKİLİYORDU!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hesaptan anlamadığını söyleyen Aydın, “Sırtında yumurta küfesi taşımayanların boş vaatlerini halkı kandırmaya çalıştıklarını gördük. Daha önceki dönemler de de iki anahtar vadedenler oldu ama milletin elindeki anahtarları aldılar. Bekara karı boşamak kolay derler’ çok önemli bir tabirdir. Kemal Kılıçdaroğlu aslında hesap uzmanı olarak biliyorum ama hesaptan anladığı da yok. Siz bir şey yaparken bunun kaynağını göstermek zorundasınız ne ile yapacaksınız. Ak Parti iktidara geldiğinde toplanan her 100 lira verginin 85 lirası faize gidiyordu geriye 15 lira kalıyordu. 15 lira ile ne yapabilirsin nasıl yatırım yapacaksın, nasıl hizmet edeceksin. Sadece Adıyaman’a baktığımız da 2002 yılında Adıyaman’da yıllık kamu tutarı 10 milyondu.  Bu para ile bütün kamu yatırımlarını yapacaksın. Ama şimdi gelen yıllık kamu yatırımı 500 milyon üzerine çıktı. Biz 12,5 yılda 7 milyarlık kamu yatırımı yaptık eski para ile 7 kat trilyon, şuan 50 katı gibi bir yatırım geliyor. Biz bunları hortumları keserek yaptık. O paralar bir yerlere peşkeş çekiliyordu. İkincisi bu faizleri düşürdük. Ak parti ile bir bereket geldi” ifadelerini kullandı.

Adıyaman faal gazeteciler cemiyeti başkanı İbrahim Aslan ziyaretlerinden dolayı misafirlere teşekkür ederken, 13 yıllık AK Parti iktidarında Adıyaman’ın belli hizmetler aldığını söyledi. Aslan yaptığı açıklamada: “Adıyaman’ın belli noktalarda aksayan hizmetleri vardır. Biz bu süreçte de grup başkanvekilimizin bulunduğu makam ve konum gereği daha çok çaba sarf edip o hizmetlerin gelmesi için kendileri ile iş birliği yapacağı inancındayız. Komşu illerle kıyasladığımızda Adıyaman’ın sonuçta sıkıntı yaşadığını, bir çıkmaz sokakta olduğunu görüyoruz. Bunun için Adıyaman’ın daha iyi bir yerlere gelmesi için hizmetlerinin daha artması gerekiyor. Bunda da bulunduğu makam gereği Adıyaman’a hizmet gelmesi için birlik beraberlik içerisinde daha çok çalışacağı inancındayız. Biz bu süreçte basın olarak bugüne kadar Ak Parti iktidarında da, diğer muhalefet partileriyle de iyi bir iş birliği içerisinde hareket ettik. Adıyaman’ın geleceği için bize düşen her konuda tüm siyasilerle beraber olduk. Bundan sonraki süreçte olacağımızı ifade etmek istiyoruz.

Adıyaman geçtiğimiz günlerde spor bakanı ağırlamıştı. Spor bakanlığı konusunda Adıyaman’ın bir çok özellikle kulüp bazında Adıyaman’ın kötü bir durumda olduğunu amatörde oynayan takımımızın olduğunu görüyoruz. Biz bu konu da özellikle grup başkanvekilimizin spor bakanıyla olan bire bir ilişkileri diyaloğundan dolayı Adıyaman’a bu konuda da daha fazla yatırım yapılmasını istiyoruz. Çünkü spor kardeşliktir, spor barıştır.” Dedi.

 

Son olarak AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen ise,  “2015 yeni Türkiye’nin arifesindeyiz ve 2015’teki bu seçimlerle yeni Türkiye’ye gireceğimiz bu 40 günlük süreç içerisinde fiilen seçim startını vermiş oluyoruz. Yeni bir kan yeni bir ruh yeni bir şuur ve vizyonla 2015 seçimleriyle yeni Türkiye’nin inşasını hep birlikte iştirak edeceğiz. Sahiplik edeceğiz. İnşallah istifade edeceğiz.” Dedi.

AdminAdmin