Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 27-11-2016 13:27   Güncelleme : 27-11-2016 13:27

Ak Parti Çelikhan’da Toplandı

Ak Parti İl ve İlçe başkanları toplantısı İl Başkanı Abdurrahman Dimez başkanlığında Çelikhan ilçesinde gerçekleştirildi.

Ak Parti Çelikhan’da Toplandı
Her ay düzenli olarak yapılan toplantı bu ay Çelikhan ilçesinde gerçekleştirildi. Çelikhan İlçe Başkanı Mahmut Avcı ve Belediye Başkanı Mustafa Bulut’un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya ilçe başkanlarının yanı sıra yürütme kurulu üyeleri katıldı.
AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez başkanlığında gerçekleşen toplantıda teşkilat çalışmalarının yanı sıra gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
Ak Parti Çelikhan İlçe Başkanı Mahmut Avcı, ilçesinin durumu hakkında bilgi vererek, Misafirlere Çelikhan hakkında kısa bir tanıtım yaptı.
Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut,Belediye Başkanları seçildikten sonra tüm halka hizmet etmek zorunda olduklarını belirterek, teşkilat başkanlarının işinin ne kadar zor olduğunu anlattı.
Kendisinin Ak Parti’nin kurucu başkanı ve Ak Parti’de 2 dönem belediye başkanlığı ile 2 dönemde ilçe başkanlığını yaptığını hatırlatan Başkan Bulut, Şahsı olarak Ak Parti teşkilatlarını önemsediğini ve teşkilat Adıyaman’da ki tüm teşkilat başkanlarının emrinde olduğunu söyledi.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, ilçe başkanlarına Başkanlık Sistemi ile ilgili ve referandum ile ilgili bilgiler vererek, yapılacak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Adıyaman’da devam eden yatırımlar ve planlanan projeler ile ilgili olarak çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Abdurrahman Dimez, ayrıca Türkiye ve dünya gündemiyle ilgili de değerlendirmelerde bulunarak, Ev sahipliği için Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ve Ak Parti Çelikhan ilçe Başkanı Mahmut Avcı’ya teşekkür etti.


 
AdminAdmin