Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 15-07-2018 15:45   Güncelleme : 15-07-2018 15:45

AK Parti Adıyaman milletvekilleri, kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Sitemiz Editörü Mustafa Karadağ ve Başyazar Sabri Altun'un da katıldığı Türkiye Petrolleri toplantı salonunda düzenlenen kahvaltıda Ak Parti'li vekiller ile basın mensupları bir araya geldi.

AK Parti Adıyaman milletvekilleri, kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.
TPOA Cendere toplantı salonunda düzenlenen programa AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, Halil Fırat, Fatih Toprak, Yakup Taş, AK Parti İl Başkanvekili Mehmet Dağtekin, İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

AK Parti Milletvekilleri Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Muhammed Fatih Toprak ve Yakup Taş  birer konuşma yaptı.. Ahmet Aydın konuşmasında bu günün 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü olduğunu belirtti. 

İki yıl önce darbe girişimi ile karşı karşıya gelen halkın destan yazdığını anlatan Aydın, şöyle konuştu:

"Bugüne kadar bu ülke çeşitli zamanlarda çeşitli şekillerde çok sayıda darbe girişimini yaşadı. Son yaşanan hain darbe girişimi ise 17'inci darbe girişimi idi. Bu darbe girişimi Cumhuriyet tarihi boyunca halka yaşatılan en tehlikeli darbe girişimiydi. Bu bir darbe girişiminden ziyade Türkiye'nin bağımsızlığı, özgürlüğüne karşı yapılan bir girişimdi. Türkiye'yi adeta Suriye'ye çevirme girişimiydi. İçeriden ve dışarıdan işbirlikçilerin desteğiyle ne tür araçlarla halkın üzerine bombaların atıldığını, meclisin bombalandığını bu halk gördü. Bu halk tüm bu top tüfeklere karşı ülkesi için göğsünü siper alarak bir destan yazdı. Bu direniş onlara şunu gösterdi ki milletin namusu bildiği bu vatanın bölünmez bütünlüğünü bölmeye kimsenin gücü yetmez."
Ayrıca Aydın konuşmasından sonra soru cevap kısmında gazetecilerin sorularını cevapladı.

AdminAdmin