Cemiyet
Giriş Tarihi : 03-07-2015 11:00   Güncelleme : 03-07-2015 11:00

Agad Üyeleri Ve Protokol İftar Yemeğinde Buluştu

Adıyaman basını ve protokolü, Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

Agad Üyeleri Ve Protokol İftar Yemeğinde Buluştu

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda basın mensubunun yanı sıra, Vali Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Vali Yardımcısı Murat Süzen, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, ATSO Başkanı Mustafa Uslu ve İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner katıldı.

 

Kervansaray Botanik Restaurant’tadüzenlenen ve sohbet ortamında geçen iftar yemeğinde bir konuşma yapan AGAD Başkanı İbrahim Aslan, cemiyet hakkında bilgi verdi. Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti olarak her yıl düzenlemiş oldukları geleneksel iftar programına katılımlarından dolayı misafirlerine teşekkür de eden Aslan, “Bu tür etkinlikler, görevi kamuoyunu bilgilendirmek olan ve bundan dolayı yoğun bir tempo içersinde çalışan basın mensuplarının hem bir birleriyle, hem de il protokolü ile bir araya gelmesine vesile olmaktadır. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımızın bu yıl ki ayağında da hem il protokolümüzle, hemde üyelerimizle bir araya geldik ve çok güzel bir gece geçirdik. İnşallah önümüzdeki yıllarda da bu geleneğimizi devam ettireceğiz. Buraya kadar gelip iftarımıza teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Ramazan ayının bu yıl rahat bir şekilde geçtiğini ifade eden Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, “Geçen yıla göre Adıyaman daha serin. Bu yıl Ramazan ayı aslında Adıyaman da çok daha rahat bir şekilde geçiyor. Bütün Adıyaman hemşerilerimizin ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi.

 Basınla her gün beraber olduklarını belirten ATSO Başkanı Mustafa Uslu, “Basınla her gün beraberiz ama bugün özel beraber olacağız. Her şeyden önce ramazan ayı mübarek ay her şeyden önce sultanı boşuna denilmemiş. Hayır ve hasenatın bol olduğu bir ay da herkesin mutlaka istediğini bulabildiği bir ay biz Müslümanlar için özellikle tabi bizim için bu ramazan ayı çok önemlidir. Herkes fitir ve zekatını verdiği bir aydır” diye konuştu.

 

Gazeteciler cemiyetine teşekkür eden Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, “Gazeteciler cemiyeti davetlisi olarak iftar programına geldik. birlikte olmaktan dolayı mutluyuz teşekkür ederiz. memleketin aynası basın basında kurumların halkın sivil toplum örgütlerinin iyi geçinmesi memlekete katkı sağlar. biz o bütünlüğü sağlamak adına buradayız” şeklinde konuştu.

 

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, “Adıyaman huzur kenti olarak bilinen bir yer,

ramazanda daha da huzurlu oldu. Sıcağımız geçmiş yıllara göre daha az bir sıcak cenabı

Allah torpil geçiyor Adıyaman'lılara Türkiye'ye havalar serin geçiyor. ramazan etkinliği çok sıcak bir şekilde devam ediyor. bu ramazan ayında çok güzel etkinliklerimiz ramazan da oldu. her gün demokrasi parkında çeşitli etkinlikler oluyor.”

 

Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ise, “Ramazan kendisi huzur ayı şehirde huzur şehri olunca güzel geçiyor. ramazanda gazetecilerde bizle birlikte koşturuyor. ramazanın uğramadığı mesleklerden biridir. Her gittiğimiz yer de de onlarla karşılaşıyoruz. halkın bilgi alması birinci elden konuları öğrenmesi açıdan büyük bir kutsal görev aslında omuz omuza çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

 

Adıyaman Vali Yardımcısı Murat Süzen’de, “Ramazan ayının güzelliği ile birlikte geldi. bizler memnunuz hızlı bir şekilde ramazan ayını nerde ise bitirmiş durumdayız” ifadelerini kullandı.

 

 

AdminAdmin