Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 25-11-2016 10:14   Güncelleme : 25-11-2016 10:14

AGAD’tan Emniyet Müdürü Alper’e ziyaret

Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper: “Adıyaman’ın huzuru, asayişi, trafik hizmetleri önceliklerimiz olacaktır”

AGAD’tan Emniyet Müdürü Alper’e ziyaret
Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Adıyaman yeni atanan Emniyet Müdürü Metin Alper’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Ziyarette Adıyaman emniyeti hakkında basın mensuplarına bilgiler veren Emniyet Müdürü Metin Alper, Emniyet teşkilatı ile basın mensuplarını birbirlerinin çalışma arkadaşları olduğunu ifade etti.
Ziyaretten doyalı cemiyet başkanı İbrahim Aslan ve yönetimine teşekkür eden Emniyet Müdürü Alper, Adıyaman bilgi ve tecrübelerini aktarmak istediğini ifade etti.
Emniyet Müdürü Alper ziyaret esnasın yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Adıyaman’ın huzuru, asayişi, trafik hizmetleri önceliklerimiz olacaktır. Osmaniye’de uzun yıllar asayiş hizmetlerinde bulundum. Sivas’ta trafik şube müdürlüğüm oldu. Daha önce görev yaptığım iller ile Adıyaman benzer özellikli iller olduğu için oralarda yaşadığımız tecrübeleri Adıyaman’a aktarmamız çok zor olmayacaktır. En son görev yaptığım yerin İstanbul olması münasebetiyle ve İstanbul’da 3 milyon 800 bin kayıtlı aracın bulunduğu bir şehirde trafik hizmetlerinden sorumlu emniyet müdür yardımcılığı görevim, koruma hizmetlerinden sorumlu emniyet müdür yardımcılığı görevinde bulundum. Edindiğim bütün bilgi, tecrübe ve birikimlerimi Adıyaman’a yansıtmak için teşkilatımla birlikte görev başında olacağız. Gelir gelmez küçük sayılabilecek icraatlara başladık. Trafikteki motosikletlere yönelik bazı uygulamalar yaptık. Dilencilere yönelik operasyonlar oldu. Zararlı madde kullananlara yönelik de bazı çalışmalar yaptık. “Yaman 2” asayiş uygularımız her hafta farklı günlerde mutlak surette devam edecek. Bu yaptığımız çalışmaların gün be gün basında yer alması da bizleri ziyadesiyle memnun etti. Adıyaman basının desteğini ben şimdiden görmeye başladım. Ne zaman bir etkinlik yapsak hemen ertesi gün vatandaşlarımızın bilgisine sunulduğunu gördük. Bununla birlikte vatandaşın beklentisini anında cevap alması bizleri memnun etmektedir. Bizlerin yaptığı hiçbir faaliyet basının desteği olmadan vatandaşlara yansıtılamaz. Kamuoyundan bizlere ulaştırılan isteklerinin, arkadaşlarımızın çalışmaları ile ürün haline döndüğünü, sizlerin aracılığı ile kamuoyunun yüreklerine su serpiliyor. Ben ve emniyet teşkilatım olarak basın ile çalışma içinde olacağız. Adıyaman huzur ve güvenliği için hizmet edeceğimizin bilinmesini istiyorum.” dedi.
Yeni görevlerinde Emniyet Müdürü Metin Alper’e başarılar dileyen Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ise Adıyaman basının Adıyaman sorun ve sıkıntılarına yönelik her zaman emniyet teşkilatının yanında olacağını söyledi.
Aslan yaptığı açıklamada: “Yakın bir zaman önce Adıyaman emniyet müdürlüğü görevine getirilen Metin Alper beye hayırlı olsun dileklerimizi iletmek için kendisini makamında ziyaret etmek istedik. Sayın müdürümüze Adıyaman her türlü sorun ve sıkıntılarına yönelik yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum. Daha önce Osmaniye’de çalışması dolayısıyla bölgeyi bilen biri olarak görüyoruz. Osmaniye, Adıyaman yapı olarak birbirine benzeyen illerdir. Adıyaman son günlerde çok fazla sorun ve sıkıntı yaşamadı. Özellikle Suriyelilerden kaynaklanan sıkıntılarda her zaman yanlarında olduğumuzu bildirmek istiyorum. Basın ve emniyet her zaman içiçedir. Haber kaynaklarımız emniyet ağırlıklıdır. Bu açıdan sayın müdürümüzün, kendinden önceki müdürlerin gösterdi ilgi ve samimiyeti göstereceği inancındayız. Bundan sonra da basın olarak her zaman yanlarında olacağımızı bir kez da söylemek istiyorum. Yeni görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.
 
AdminAdmin