Cemiyet
Giriş Tarihi : 29-04-2014 12:07   Güncelleme : 29-04-2014 12:07

Agad’tan Başkan Kutlu’ya Ziyaret

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve beraberindeki heyet Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Agad’tan Başkan Kutlu’ya Ziyaret

Gazeteciler adına Başkan Kutlu’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak konuşmasına başlayan başkan İbrahim Aslan şunları söyledi; “30 Mart yerel seçimlerinde başkan olarak seçilen Hüsrev Kutlu’ya cemiyet olarak ziyarette bulunduk. Adıyaman halkı son seçimde AK Parti’ye ve başkan seçilen sayın Hüsrev Kutlu’ya büyük destek vermiştir. Bu manada Adıyaman’a hizmet noktasında halkımız onlara hem yetki vermiş hemde büyük sorumluluk yüklemiştir. Sayın başkan’ın daha önce milletvekili olarak görev yapması, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Meclis İdare Amiri olarak görev yapması kendisi için büyük bir avantajdır. Bu avantajını Adıyaman Milletvekilleriyle yapacağı güç birliğiyle birleştirmesi halinde bize göre yapamayacakları bir şey olmaz. O nedenle bu fırsatı çok iyi değerlendirmeleri gerekir. Adıyaman basını olarak çok umutluyuz. Bu konuda Adıyaman’a yapılacak olan her türlü yatırımda, her türlü sorunun çözümünde basın olarak üstümüze düşen ne görev olursa daha önce olduğu gibi şimdi de yapmaya hazırız. Biz basın olarak bugüne kadar hep doğruların yanında olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle belediye başkanımız Hüsrev Kutlu ve ekibine hayırlı olsun der, görevlerinde başarılar dileriz”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu; “Basın yeri geldiği zaman bizim gözümüz, yeri geldiği zaman kulağımız ve yeri geldiği zaman vicdanımız olan bir kuruluştur. Ben Adıyaman’ımızı daha iyi yerlere taşımak için basınla olan diyalogun çok önemli olduğuna inanıyorum. İnşallah Adıyaman’ımızı hep birlikte en iyi yerlere taşıyacağız. Ben bir siyasetçi olarak, başkan olarak eleştirellere açık, hata eleştirileri isteyen bir yapıya sahibim. Bu vesileyle bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve beraberindeki heyete teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

AdminAdmin