Cemiyet
Giriş Tarihi : 10-02-2015 23:04   Güncelleme : 10-02-2015 23:04

Agad’dan Basına Saldırıya Tepki

AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Adıyaman ve ilçelerinde faaliyet gösteren internet haber sitelerine yapılan siber saldırılara tepki gösterdi.

Agad’dan Basına Saldırıya Tepki

 

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, Adıyaman il merkezi başta olmak üzere ilçelerde kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla faaliyetlerini yürüten bazı internet haber sitelerine uygulanan siber saldırıları kınadı.

 

Görevi kamuoyunu bilgilendirmek olan, halkın sorunlarını yetkililere ileten ve çözümü için yoğun bir gayret sarf eden basın mensuplarına uygulanan her türlü saldırının karşısında dimdik duracaklarını sözlerine ekleyen Aslan, “Basın camiasının en fedakar mensuplarından olan internet medyasına mensup bazı arkadaşlarımızın sitelerine yoğun şekilde saldırılar düzenlendiğini öğrendik. Kim, hangi amaçla bu saldırıları yapıyor bilmiyoruz ama onlar şunu iyi bilsinler ki; amaçları basını susturmaksa bunu kesinlikle başaramayacaklardır. İnternet medyasında görev alan arkadaşlarımız, ne devlet desteği ne de yüksek reklam potansiyeli olmayan bu sektörde fedakarca var olma savaşı içerisinde olan kişilerdir. Bu arkadaşlarımızın memleket özverisiyle yaptığı çalışmalar elbette ki birilerini rahatsız etmiş olabilir. Yapılan haberlerden rahatsız olan ve bu amaçla bu sitelere siber saldırıda bulunan kişilerin belirlenmesi için Adıyaman Emniyet Müdürümüzü göreve davet ediyorum ve Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti olarak, basınımızın hangi alanında yer alırsa alsın bütün mensuplarımızın hep yanında olacağımızın altını çizmek istiyorum” diye konuştu.

AdminAdmin