Adıyaman
Giriş Tarihi : 14-06-2016 22:37   Güncelleme : 14-06-2016 22:37

ADIYAMAN VALİSİ ABDULLAH ERİN’İN GÖREVE BAŞLAMA MESAJI

Adıyaman'ın yeni valisi Abdullah Erin göreve başlar başlamaz iddalı sözler sarf ederek, Adıyaman'a hizmet edeceklerini söyledi.

ADIYAMAN VALİSİ ABDULLAH ERİN’İN GÖREVE BAŞLAMA MESAJI
Saygıdeğer Adıyaman’lı Hemşehrilerim,
Bakanlar Kurulunun 01 Haziran 2016 tarih ve 2016/8864 sayılı Kararnamesi ile atanmış olduğum Adıyaman Valiliği görevime 14.06.2016 tarihi itibariyle başlamış bulunuyorum. Bu göreve beni layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, İçişleri Bakanımıza ve Bakanlar Kurulunun değerli üyelerine saygı ve şükranlarımı arz ediyorum.  
Kadim medeniyetler şehri, kutlu sahabenin diyarı, eşsiz hoşgörü kenti ve birlikte yaşama mefkuresinin dirlikte ve kardeşlikte olduğunun en güzel örneklerinin yaşandığı Adıyaman ilimize vali olarak hizmet edecek olmanın onur ve mutluluğunu yaşarken, aynı zamanda bu şerefli görevin ağır sorumluluğunun da farkında olduğumu ifade etmek isterim.
Binlerce yıllık kültürün harmanladığı, Güneydoğu Anadolu Bölgemizin bu önemli kentine, üstün görev anlayışı içinde en doğru, akılcı, etkin ve verimli bir şekilde, mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet etme azmi ve gayreti içerisinde olacağız.
Böylesine eşsiz bir kente hizmet ederken, insanı ve kalkınma olgusunu merkeze alan ve hukukun üstünlüğü, şeffaflık, hesap verilebilirlik, milli ve manevi değerlere bağlılık, denetime açık, sivil katılım, adalet, hoşgörü gibi önemli değerleri esas alan ve farklılıkları zenginlik olarak kabul eden  bir anlayışla hareket edeceğiz.  
Bu çerçevede, Adıyaman ilimizin her yönden daha kalkınmış, gelişmiş, refah düzeyi yüksek ve insanların esenlik içerisinde yaşamak isteyeceği bir şehir haline gelebilmesi hedefi için tüm mesai arkadaşlarımla birlikte idealist bir ekip ruhu, el ve gönül birliği ile hizmet etmeye devam ederken, siz değerli hemşehrilerim başta olmak üzere Milletvekillerimizin, Belediye Başkanlarımızın, tüm siyasi partilerimizin, kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşlarının, oda ve meslek kuruluşlarının, toplumun diğer bütün kesimlerinin ve saygıdeğer basınımızın son derece hayati öneme haiz desteklerini, katkılarını, tecrübe ve bilgilerini esirgemeyeceklerine yürekten inanıyorum.   
Bugüne kadar başlanmış, devam eden ve planlanan bütün projeleri titiz bir şekilde takip edip sonuçlandırırken, halkımıza daha iyi hizmet sunmayı amaçlayan çok sayıda yeni projeleri de inşallah en kısa sürede planlayıp hayat geçireceğiz.
Bu bağlamda, ilimizin Milletvekilleri, kamu ve sivil toplum kuruluşları ile de tam bir uyum ve dayanışma örneği sergileyerek el birliği ile Adıyaman’a unutulmaz hizmetler sunan ve arkasında hoş bir sada bırakarak ayrılan bir önceki Valimiz Sayın Mahmut DEMİRTAŞ’a yeni görev yeri olan Adana ilinde başarılar diler, gönül dolusu selamlarımı iletirim.  
Bu vesileyle, tüm Adıyamanlı kardeşlerimin Ramazan ayını tebrik ediyor, bu mübarek ayın  mukaddes ikliminin gönüllerimizin arınmasına ve birlikteliğimizin daim olmasına vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.     
 
 
AdminAdmin