Spor
Giriş Tarihi : 24-05-2011 18:10   Güncelleme : 24-05-2011 18:10

Adıyaman SPORDER : 4- Gaziantep SPORDER : 5

Eski Kurtlar Kapıştı

Adıyaman SPORDER : 4- Gaziantep SPORDER : 5

Adıyaman SPORDER ile Gaziantep SPORDER arasında oynanan dostluk maçını Gaziantep SPORDER takımı 5-4 kazandı.

Adıyaman Atatürk Stadyumunda oynanan maç oldukça çekişmeli geçerken 4-0 yenik duruma düşen Adıyaman SPORDER takımı durumu 4-4 yapmasına rağmen rakip takımdan Salih’in gölüne engel olamayınca sahadan 5-4 yenik ayrıldı.

Dostlukların pekişmesi adına çok güzel bir müsabaka olduğunu ifade eden Adıyaman SPORDER Başkanı Mehmet Güneş; “Her iki takımda mücadele eden futbolcu kardeşlerimiz zamanında bir çok kulüpte top koşturmuş, profesyonel anlamda futbolculuk mesleğini icra etmişlerdir. Bugün birlikte maç yaptığımız bazı arkadaşlarımızla birlikte Adıyamanspor forması altında top koşturduk. O günlerde bugünlere dostluklarımız ve arkadaşlıklarımız devam etmekte. Her iki ilin eski sporcuları olarak bu dostlukların devam etmesi adına bu tür organizasyonlarla dostluk maçları yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Eski günlerdeki gibi çok iyi değilsek bile bugün her iki takım oyuncularının ortaya koyduğu performans izleyenlere keyifli bir maç izlettiğimize inanıyoruz. Rakip takım maça çok iyi başladı ve 4-0 gibi farklı bir şekilde öne geçti. Bizim takım ikinci yarıda daha derli toplu oynayarak durumu 4-4’e getirip beraberliği sağladık. Ancak maçın sonlarına doğru Salih kardeşimizin attığı golle misafir takım 5-4 öne geçti ve maç bu sonuçla bitti. Bizler için alınan skor çokta önemli değil önemli olan burada dostça bir müsabaka ortaya koymaktı ve bunu başardığımız için çok mutluyuz. İnşallah bizlerde Gaziantep iline giderek orada bir maç oynayacağız bu şekilde etkinliklerimiz devam edecektir. Her iki takım futbolcularını tebrik ediyorum” dedi.

Adıyaman’da kendilerine gösterilen ilgiden son derece mutlu olduklarını ifade eden Gaziantep Eski Futbolcular takım kaptanı ve eski Adıyamansporlu Futbolcu  Mehmet Ali Topal; “Dostluk adına çok güzel bir maç oldu. Her iki takımda çok iyi mücadele etti. Kazanmak veya kaybetmek önemli değil önemli olan dostlukların kazanmasıdır ve bizler bugün bunu başardığımıza inanıyoruz. Bir zamanlar Adıyamanspor formasını giydik ve Adıyamanspor’a hizmet ettik. O günden bugüne dostluklarımız ve arkadaşlıklarımız halen devam ediyor. Bizler için önemli olanda budur. İnşallah en kısa zamanda arkadaşlarımızı bizde Gaziantep ilinde ağırlayacağız. Diğer çevre illerle de aynı şekilde maçlar yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bizleri Adıyaman’da en güzel şekilde ağırlayıp uğurlayan Adıyaman SPORDER Başkanı Mehmet Güneş’e ve diğer bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

AdminAdmin