Sağlık
Giriş Tarihi : 08-11-2014 02:31   Güncelleme : 08-11-2014 02:31

A Cil’in Açılışı Yapıldı

Çelikhan Devlet hastanesi yeni baştan dizayn edilerek açılışı yapıldı.

A Cil’in Açılışı Yapıldı

1995 yılında hizmet vermeye başlayan Çelikhan Devlet Hastanesi 2012 yılında uzman doktorların göreve başlamasıyla Hastane olarak anılmaya başlanmıştı.

Son yıllarda hastanede yapılan fiziksel değişikler ile kendisini gösteren Çelikhan Devlet Hastanesinin uzman doktorların göreve başlamasıyla hastane adeta çağ atladı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Milletvekilleri Murtaza Yetiş, Salih Fırat’ın katılımı ile Acil ünitesi, Yemekhane ve toplantı salonu ile  muayene bölümlerinin açılışı yapıldı.

İlde ki tüm sağlık camiasının katıldığı açılışta katılımcılar birer konuşma yaptı.

Hastanenin eski hali ve yeni halinin sinevizyon ile sunum yapan Baş hekim Dr. Agah Bahadır Öztürk, hastanenin geldiği durumu özetledi.

Hastanede Diyaliz ünitesi ve Evde bakım hizmeti ile sev oranını azami seviyeye düşürdüklerini de söyledi.

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Kaymakam Adem Kaya, Kamu Hastaneler birliği genel sekreteri Hüseyin Şen, Milletvekilleri Murtaza Yetiş, Salih Fırat ve Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş birer konuşma yaptı. Milletvekilleri sağlıkta gelinen noktadan örnekler vererek Çelikhan Devlet hastanesinin çağ atladığını ve bu hizmet kalitesinin daha da yükseleceğini ifade ettiler.

Yapılan konuşmaların ardından Vali, Milletvekilleri ve diğer yetkililer Acil ünitesinin açılışını yaptı. Hastaneyi gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Milletvekilleri Murtaza Yetiş, Salih Fırat daha sonra trafik kazasında hayatlarını kaybeden ailelere baş sağlığı ziyaretlerinde bulunarak ilçeden ayrıldılar.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!


AdminAdmin