Adıyaman
Giriş Tarihi : 31-05-2017 15:37   Güncelleme : 31-05-2017 15:37

15 TEMMUZ MİLLİ İRADE VE DEMOKRASİ DERNEĞİ’NDEN VALİ ERİN’E ZİYARET

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Başkanı Abubekir Şahin, Vali Abdullah Erin’i makamında ziyaret ederek,

15 TEMMUZ MİLLİ İRADE VE DEMOKRASİ DERNEĞİ’NDEN VALİ ERİN’E ZİYARET
15 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması FETÖ’nün ülkemizi işgal girişiminde darbe girişimine karşı gösterdiği kararlı duruştan dolayı Vali Erin’e bir adet Onursal Üyelik Belgesi takdim etti.
15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Başkanı Abubekir Şahin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Abdullah Erin, “15 Temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla aziz milletimiz darbe girişimine karşı bir destan yazdı. O gece helikopterlerle, uçaklarla bombalanan, silahlarla taranan ve tanklarla ezilen milletin kahraman evlatları, âdeta etten duvar örerek darbecilere geçit vermedi ve darbeyi geri püskürttü.
15 Temmuz sonrası yurdun dört bir sathında olduğu gibi Adıyaman’da da demokrasi nöbetlerinin 28 gün boyunca büyük bir coşkuyla devam ettiğini hatırlatan Vali Abdullah Erin,  “Darbe girişimi esnasında gösterdiğimiz birlik ve beraberlik ruhu ile Malazgirt’ten Kosova’ya, Viyana’dan Çanakkale’ye kadar sayısız mücadele vermiş, izahı imkânsız zaferlerimize bir yenisini daha 15 Temmuz akşamı ekledik. İşte o 15 Temmuz demokrasi zaferi, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde aziz milletimizin kararlı duruşu ve istiklal ruhuyla kazanılan bir zaferdir”dedi.
Ziyarette, 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Başkanı Abubekir Şahin, üzerinde “15 Temmuz hain darbe girişimi ve vatanımızı işgale kalkışma gecesi göstermiş olduğunuz Vatanperverlik ve Kahramanca Devlet Adamlığı duruşunuzdan dolayı Yüce Türk Milleti adına şükranlarımızı sunuyoruz” yazılı bir adet Onursal Üyelik Belgesini Vali Abdullah Erin’e takdim etti.
 
AdminAdmin